lunes, 21 de abril de 2008

ANTENA 3 PREPARA UN NOU CONCURS CULINARI

'Come dine with me' (Sopant junts) és una format original de la britànica Channel 4 estrenado al Gener del 2005. El programa, que acabat d'acabar d'iniciar la seua quarta temporada al Regne Unit, va ser guardonat el passat mes de març amb el premi RTS Programme Awards 2008 en la categoria de "Millor programa en horari de dia".

El format ha sigut venut a la cadena germànica VOX per a llançar-lo davall el nom de 'Das perfekte dinner'. En Estats Units el programa porta per titule 'Dinner takes all'. Les tres versions del concurs estan produïdes per la britànica Granada Productions. Actualment acaba de començar la seua emissió a Austràlia a través de la cadena LifeStyle Food.

A Espanya, Antena 3 ha adquirit el format i li ha encarregat a Zeppelin la seua adaptació. L'espai podria emetre's este mateix estiu, de fet segons ha conegut la premsa en breu començarà la fase de càsting per a seleccionar als futurs concursants.

El programa reunix cinc cuiners/s'amateurs -desconeguts entre si- amb l'únic objectiu que preparen el sopar perfecta. Cada un d'ells té l'oportunitat de cuinar per a la resta i així demostar els seus dots per a la cuina. Cada dia és un d'ells l'encarregat d'elaborar el menú que hauran de degustar la resta. Després del sopar, són els propis comensals els encarregats de valorar els diferents plats i al propi cuiner. Es tracta, per tant, d'una deliciosa competició culinària.

L'amfitrió de cada nit és el responsable de planificar el menú, preparar el menjar, servir-la i proporcionar entreteniment als seus invitats. El més important en 'Come with dine me' és la interacció entre el cuiner i els comensals.
Cada concursant és jutjat en tres categories: menjar, presentació i entreteniment. De manera que el concursant amb obté major puntuació es convertix automàticament en el guanyador de la setmana. El premi final en el format original ronda els 1.000 euros.

L'espai no té presentador, encara que la versió original compta amb la narració directa i sarcàstica de Dave Lamb.

Nou concurs per a Antena 3

Amb l'adquisició de 'Come dine with me' (Sopant junts), Antena 3 suma un nou concurs diari a la seua graella. Esta nova oferta vindria a acompanyar a 'La ruleta de la suerte' i a "¿Quién quiere ser millonario?", únics espais d'este gènere ara mateix en emissió. La cadena no ha decidit encara la seua ubicació, ja que la seua estrena no està previst a curt termini.

El programa original s'emet en horari de vesprada, no obstant això, algunes altres cadenes ho han provat en la franja de migdia i inclús de vegades ha sigut traslladat en un especial a prime estafe. Caldrà esperar per a conéixer la seua ubicació, perquè com vam avançar la seua adaptació acaba de posar-se en marxa.

'Come dine with me' és un altre reeixit concurs internacional que Antena 3 ha adquirit per a la seua adaptació, no obstant això, la seua bona acollida en altres països no és senyal de cap garantia, sobretot, després dels sonats entropessons de '1 contra 100' o 'Jeopardy'. La veritat és que en estos moments ni tan sols 'Quién quiere ser millonario?' travessa per un bon moment. El popular concurs que presenta Carlos Sobera registra en l'actualitat els seus pitjors resultats des de la seua estrena a Espanya.

Antena 3 ha oferit diversos formats relacionats amb la cuina al llarg de la seua història, l'últim 'El toque de Ariel', un singular espai de cuina que mesclava la cuina amb l'humor i desimboltura del seu conductor. El programa no va comptar amb el suport de l'audiència i va acabar la seua etapa sense a penes fer soroll.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele