jueves, 29 de marzo de 2007

ACTORS - FERNANDO GUILLEN CUERVO


Fill dels actors Fernando Guillén i Gemma Cuervo, Fernando Guillén Cuervo porta en les seues sang la passió per la interpretació.

La seua àmplia filmografia es nodrix de pel·lícules espanyoles de la talla de “Invierno en Lisboa”, “La noche mas larga”, “Boca a boca”, “Airbag”, “Año Mariano”, “El florido pensil” i “Hable con ella”, entre altres, i de produccions cinematogràfiques internacionals com “1492", “Shooting Elizabeth”, “A business affair”, “Giocco di specchi” i “Nowhere”.

La seua faceta de guionista queda patent en els films “Los nóvios búlgaros”, “Año Mariano, “Airbag” i “Robo en el cine Capitol”.

En la seua experiència teatral, destaquen les obres “Romeu i Julieta”, “El señor Juan Casanova”, “Julio Cèsar” i “Entre bobos anda el juego”.

En televisió ha treballat la sèrie de Telecinco “Javier, ja no vive solo”, així com en les produccions “Segunda enseñanza”, “Turno d'ofici” i “Calígula”. A més va participar en l'adaptació per a la gran pantalla de "El caballero Don Quijote" (TVE-1).

Com a director va estrenar a principis del 2006 "Los mànagers", protagonitzada per Paco Lleon i Fran Perea. Ha participat en les pel·lícules "Dias de invierno" (2006) de Josep Durán i "Luz de domingo" (2007) de José Luis Garci.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele