martes, 27 de marzo de 2007

TELECINCO CONCLOU EL RODATGE DE "LOS CRIMENES DE OXFORD"


La pel·lícula dirigida per Alex de l'Església compta amb un repartiment internacional encapçalament per Elijah Wood, John Hurt i Leonor Watling. Ha sigut rodada íntegrament en anglés en distintes localitzacions de Londres i Oxford durant un total de nou setmanes.

Esta cinta d'intriga mostra com un prestigiós professor de Lògica (John Hurt) i un estudiant americà (Elijah Wood) investiguen els misteriosos crims que tenen lloc en la ciutat d'Oxford
La passió, els zels, la lògica i les matemàtiques constituïxen els principals ingredients d'este relat en què res és el que pareix.

Este dilluns 26 de març conclou el rodatge de "Els crims d'Oxford", thriller produït per Telecinco junt amb Tornassol Films, Oxford Crimes Ltd. I La Fabrique de Films, amb Elijah Wood ("El senyor dels anells"), John Hurt ("V de Vendetta") i Leonor Watling a les ordes d'Álex de l'Església. El llargmetratge, rodat íntegrament en anglés, està basat en la novel·la "Els crims imperceptibles", de l'escriptor argentí Guillermo Martínez.

La pel·lícula narra la història d'un professor de Lògica i un jove estudiant americà que investiguen una successió d'estranyes morts que es produïxen en la localitat britànica d'Oxford.

La cinta, amb guió de Jorge Guerricaechevarría i del propi director, compta amb un repartiment internacional de primer orde en què també figuren els noms de Julie Cox, Anna Massey, Alex Cox, Dominique Pinon i Jim Carter, entre altres actors

Álex de l'Església -"El dia de la bèstia", "La comunitat" o "Crim Ferpecto"- ha explicat que "l'objectiu de la trama se centra a posar en tela de juí el fonament mateix del gènere del cine negre. Els personatges descriuen el crim com un esdeveniment analitzable des del punt de vista lògic, com si es tractara d'un jeroglífic, o millor encara, d'una equació matemàtica".

Distintes localitzacions de Londres i Oxford s'han convertit en l'escenari d'este llargmetratge de cine negre, el rodatge del qual ha tingut una duració total de nou setmanes.

Un professor de Lògica i un estudiant americà investiguen una successió de misteriosos crims en Oxford

La passió, els zels, la lògica i les matemàtiques es donen cita en esta història d'intriga ambientada en la ciutat anglesa d'Oxford, on Arthur Seldom (John Hurt), un prestigiós professor de Lògica, i Martin (Elijah Wood), un jove estudiant americà que acaba d'arribar a la universitat per a realitzar la seua tesi doctoral amb Seldom, descobrixen el cos sense vida d'una anciana. Després de constatar que la víctima ha sigut assassinada, esta mort constituïx el primer d'una sèrie de crims anunciats per l'assassí a través d'estranys símbols. Ambdós decidixen treballar en equip per a desxifrar el misteriós codi.

La investigació es convertix en un complicat puzle en què res és el que pareix i on la veritat es mostra esquiva. A mesura que Martin s'acosta als fets, la seua inseguretat amb els que li rodegen.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele