jueves, 29 de marzo de 2007

PROXIMAMENT GALA ESPECIAL DE OPERACION TRIUNFO



Telecinco emetrà pròximament, en una data encara per concretar, una gala especial de “Operació Triunfo” presentada per Jesús Vázquez que tindrà com a protagonista a la guanyadora de l'última edició, Lorena. El programa servirà per a presentar l'àlbum debut de la ilerdense, que va eixir a la venda ahir, 27 de març.

Segons ha pogut saber Vertele, Daniel Zueras i Leo Segarra, el segon i tercer finalista respectivament, també presentaran els seus pròxims treballs discogràfics en esta gala especial que comptarà amb la participació de Jennifer López i el grup La 5a estació com a artistes invitats.

El programa comptarà amb actuacions de “triomfets” d'esta quinta edició i també d'anys anteriors. Està confirmada la participació de Saray, que es va quedar a les portes de ser finalista en esta última entrega de “OT”; Sergio Rivero, guanyador de l'anterior edició de 2005; i les concursants d'eixe mateix any, Soraya i Edurne.

Versions i dos temes inèdits en el disc de “Lorena”



La recent guanyadora de la quinta edició de “Operació Triunfo” ja té llest el seu àlbum debut. “Lorena” és el títol amb què ha batejat este projecte que inclou dos temes inèdits i versions en castellà i anglés de grans clàssics musicals. El disc va eixir a la venda el 27 de març.

La solista nascuda en Lleida presta la seua veu a la reinterpretació de cançons com “Man! I feel like a woman” de Shania Twain, “Angels” de Robbie Williams, “Still living you” de Scorpions, “I vaig plorar” (versió del Cry d'Aerosmith), “Born to be alive” de Patrick Hernández o “Bohemian rhapsody” de Queen.

Lorena compta en este elapé amb l'ajuda de Queco i Alejandro Abad que li presten dos composicions, “Música” i “Sense mesura”, els dos temes inèdits.

De gira fins al 26 de maig

L'última generació de concursants de "Operació Triomf" va iniciar este dissabte en Lleida una gira de tres mesos de duració, que conclourà el pròxim 26 de maig a Bilbao, en la que recorreran nou capitals del nostre país.

Els nou triomfets que participen en el tour, que rep el nom de "Gira Avant OT 2006" (patrocinada per una coneguda entitat bancària), són la guanyadora Lorena, els finalistes Llig i i Daniel, junt amb José Galisteo, Moritz, Saray, Ismael, Jorge i Mercedes. A més, comptaran amb altres concursants invitats d'esta última edició del programa.

DATES

24 i 25 MARÇ - LLEIDA (pavelló Barris Nord)
Artistes invitats: Cristina i Vanessa.

7 ABRIL - SANTANDER (Palau d'Esports)
Artistes invitats: Cristina i Eva.

13 ABRIL - SARAGOSSA (pavelló príncep Felipe)
Artistes invitats: Vanessa i Eva.

21 ABRIL - MADRID (Palau Vistalegre)
Artistes invitats: Cristina i José Antonio.

28 ABRIL - BARCELONA (Palau Sant Jordi)
Artistes invitats: Vanessa, Cristina i Xavier.

4 MAIG - VALÈNCIA (pavelló Font Sant Lluís)
Artistes invitats: Xavier i Cristina.

5 MAIG - MÚRCIA (Plaça de Bous)
Artistes invitats: Mayte, José Antonio i Encarna.

12 MAIG - FUERTEVENTURA (Estadi Els Pozos de Port del Rosario)
Artistes invitats: Mayte i José Antonio.

19 MAIG - MÀLAGA (Auditori Municipal)
Artistes invitats: Mayte, José Antonio i Encarna.

26 MAIG - BILBAO (BEC)
Artistes invitats: Cristina i Eva.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele