domingo, 25 de marzo de 2007

LA CAIXA DELS SOMNIS


Sigues benvingu@ a este nou punt d'encontre a la xarxa per a parlar d'allò que mes ens agrada: la televisió.

Hui 26 de març de 2007, a les 11'30 del matí, i a traves de les ones de Ràdio Cocentaina al 107.9 FM (i també a traves d'internet per a qualsevol part del mon) he començat un nou espai que tractarà d'arreplegar tot alló mes destacat que ocórrega al voltant del mon d'eixe aparell que tots coneixem com "LA CAIXA TONTA" (encara que mots no ho compartim).

Aplegats a este punt, i abans de començar a introduïr les primeres informacions que t'he preparat, es necessari donar les gracies a tota la gent que, d'una forma o un altra, ha col·laborat per que este temps de ràdio, este "Temps de Tele", fora una realitat: per una part voldria agraïr a Ivan Blasco tot l'esforç que ha fet amb les falques de promoció de la web que sonen al programa, i tota la paciència que ha tingut i esta tenint (que es infinita) qui signa estes línees per a poder posar en marxa este blog informatiu de la forma mes digna, canviant (fins a tres vegades en la mateixa nit!!) la imatge corporativa del mateix per que quedara com podeu vorer des de hui, es a dir, molt be (no tenim iaia 8D ); també voldria agraïr l'esforç de Nuria G. pels diferents "banners" (o "cibertires" com diuen en valencià) que ha preparat per a la web llevant hores d'altres "vicis" menors, sempre presta a l'altre costat de la linea telefònica ;D.

Per supost no puc deixar d'agraïr (i de passo fem un poc la pilota XD ) a la direcció de Ràdio Cocentaina (en la persona de Luis Pérez) totes les facilitats i la llibertat TOTAL per a poder crear des de zero i sense condicions previes este espai de ràdio i esta web; i, com no, per últim, però no per això menys important, donar també les gracies al nostre patrocinador MIRO IMPORT (Av. Xàtiva, 27 de Cocentaina) pel suport des de l'inici per aquet projecte i per fer-se endavant amb la idea d'un boig de la informació televisiva, de pensar que "era possible" un espaï diari per a parlar de televisiò, per a comentar les noticies, canvis-programacions-personatges-series, etc, d'esta "caixa dels somnis" que diariament reuneix mes de 15 milions d'espectadors davant de les seues 365 línies.

Gracies a tots, i com no, i de forma molt especial, a tu amic internauta que t'has acostat fins este racó a la xarxa, a la "red de redes", i que has aplegat fins ací en la lectura d'estes paraules d'introducció. Sols per aixó ja val la pena tot l'esforç. Però abans d'acabar deixam recordar-te, amic navegant, els nostres correus electrònics:

si tens qualsevol dubte sobre la televisió pots dirigir-te a: preguntes@tempsdetele.com

si ens vols fer aplegar qualsevol comentari sobre el programa, sobre la web, o aportar sugerències per millorar, estaré encantat de rebre els teus e-mails a: comentaris@tempsdetele.com

De nou, gracies per estar ahí.

Comencem....Temps de Tele.

1 comentario:

Unknown dijo...

Gràcies a tu, Paco, pels bons moments de Ràdio que ens fas passar. Espere que aquesta nova aventura entre les ones i la xarxa et vaja de meravella. Ànim i molta sort!!

Temps de Tele

Temps de Tele