viernes, 30 de marzo de 2007

SONIA FERRER PRESENTARA EL RENOVAT "LLUVIA DE ESTRELLAS" A TVE1




La nova aposta de TVE per als divendres arranca el 13 d'abril Sonia Ferrer ha sigut la persona triada per TVE per a conduir la nova etapa del concurs musical “Lluvia de Estrellas” a partir del divendres 13 d'abril, segons ha pogut confirmar Vertele.Com

L'actual presentadora de “Gente”, espai diari en què es fa càrrec del bloc dedicat al món del cor, té davant de si la seua primera gran oportunitat amb un programa en horari de maàxima audiència.




“Lluvia de Estrellas”, que prendrà el relleu del programa dels Morancos, tindrà com a Principals rivals a “¿Dónde estas, corazón?” en Antena 3, habitual líder dels divendres, i a “Caiga quien Caiga” i “Cine 5 Estrellas” en Telecinco.

El seu nom sempre ha sonat per a altres projectes

El nom de Sonia Ferrer, vinculada a TVE durant la major part de la seua carrera, ja havia sigut utilitzat per la cadena per a altres projectes anteriors.

De fet, va sonar amb força per a conduir la passada temporada el fallit concurs de musicals “Empieza el espectáculo!”, i que finalment va presentar Miriam Díaz Aroca.

El nou “Lluvia de Estrellas” suposarà el debut regular de Sonia Ferrer en horari estel·lar, ja que el mes passat es va fer càrrec d'una de les gales de “Mira qui Balla!” a causa de la baixa momentània d'Anne Igartiburu per malaltia.
Cantar i imitar bé
TVE última els preparatius per a l'estrena d'esta nova edició de “Pluja d'estreles”, el mític concurs musical en què fans d'artistes del món de la cançó competixen per fer la millor interpretació possible dels seus ídols.

Produït per Gestmusic ("Operació Triunfo"), este clàssic programa de buscapromeses musicals, que va presentar amb èxit Bertín Osborne en Antena 3 durant sis temporades (de la 94/95 a la 00/01), torna ara amb aires renovats.

Cal recordar que en “Lluvia de Estrellas” no es tracta només de cantar bé, sinó de mimetitzar la veu, l'estil i la presència escènica dels cantants més populars de tota la història de la música espanyola i mundial.

De Frank Sinatra a David Bisbal, de Lola Flores a Alejandro Sanz, De Juliol Esglésies al El Canto del Loco, d'Alaska a La Oreja de Van Gogh, de Celine Dion a Shakira, del Duo Dinámico a Estopa…

Transformació física dels participants

Una de les bases de “Lluvia de Estrellas” tornarà a ser la transformació física dels participants, obra del departament de caracterització i vestuari del programa, fins a aconseguir aconseguir el màxim paregut possible i així reproduir en escena, no sols la veu, sinó també la imatge i l'aspecte físic dels artistes originals.

En definitiva, una clonació televisiva dels artistes més cèlebres interpretant en l'escenari, en viu, els seus èxits més emblemàtics, en una competició per aconseguir la perfecció de l'artista original.

Més participació del públic

En esta nova versió del clàssic format televisiu, les galas seran en directe. A més, mentres que l'anterior versió hi havia un jurat de famosos (amb Martirio i Alaska, entre altres), és probable que en esta nova adaptació la cadena pública done als espectadors l'última paraula respecte a quins artistes han de seguir avant i guanyar la competició.

Es pretén seguir així la fórmula habitual en els actuals reality xous de talent, com "Operació Triunfo", en els que jurat i públic compartixen la decisió. Així, el guanyador aconseguirà un important premi en metàl·lic i la contractació d'una gira artística per tota Espanya.

En este moments, TVE està realitzant el procés de selecció dels cantants que intentaran posar-se en la pell dels seus ídols musicals i reviure els seus millors moments. El telèfon d'informació d'estes proves de selecció és el 902.21.70.70.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele