jueves, 29 de marzo de 2007

LA SEXTA EMETRA PROXIMAMENT "SHARK"



La Sexta acaba de comprar els drets de la sèrie per a emetre-la la pròxima temporada. La sèrie protagonitzada per Sebastian Stark i Jessica Devlin se centra en l'oficina fiscal del districte dels Ángeles.

La Sexta ha comprat els drets de la sèrie 'Shark', per a molts el 'House' dels advocats. La cadena l'emetrà pròximament, esperant que repetisca l'èxit de 'Prison Break'. És Estats Units, 'Shark' ha aconseguit plantar cara a la veterana 'Urgències' en el seu tram horari, liderant-lo habitualment.

'Shark' presenta la vida vida personal i professional de Sebastian Stark (James Woods), el millor advocat defensor segons ell mateix. Extremadament segur de si mateix, un bon dia després del resultat impactant i inesperat d'un dels seus casos, decidix mudar-se a l'altre costat de l'advocacia: l'oficina fiscal.

Les seues tres regles bàsiques són: un juí és una guerra, la derrota és la mort; la veritat és relativa, tria una que et funcione; i en un juí amb jurat, només hi ha 12 opinions que importen, i la teua no és una d'elles.



Com a director de la unitat criminal de l'oficina del fiscal del districte dels Angeles, Stark es veu obligat a treballar amb el seu antiga oponent, Jessica Devlin (Jeri Ryan), una ambiciosa fiscal que desprecia les agressives i despietades estratègies del seu nou company.

Stark, a qui tots diuen Shark, haurà de treballar amb un grup de jóvens fiscals compost per Casey Woodland (Samuel Page), un home de classe alta molt arrogant sobre les seues habilitats com a fiscal; Raina Troy (Sophina Brown), una dona intel·ligent i dura en el seu treball; Martin Allende (Alexis Cruz), un intel·lectual de la part sud dels Angeles; i Madeleine Poe (Sarah Carter), qui s'unix a l'equip per a poder aprendre dels millors professionals.

Es tracta de tota una experiència de revelació per a este grup d'advocats novells, que començaran a usar les infames i complexes tàctiques de Stark en els seus casos.

Amb la seua filla de 16 anys, Julie (Danielle Panabaker, Empire Falls), recolzant-lo des de casa en totes les decisions que pren en la seua vida, Stark ha de demostrar que pot convertir-se en tot un tauró que pot jugar i guanyar en l'altre costat de la llei, igual que ho feia abans des del banc de l'advocat defensor.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele