jueves, 29 de marzo de 2007

AUDIENCIES LA NIT DELS TP

“CSI Les Vegas” agrana de nou en el prime estafe del dilluns i manté la regularitat ja que només cedix una dècimes de quota respecte a la setmana passada. Els forenses protagonitzen de nou el minut més vist del dia, a les 22:46 hores, amb 7.236.000 espectadors i el 36% de l'audiència. A les 23:00 hores, Telecinco manté el domini amb les reposicions de la reeixida sèrie americana.

En la nit de TVE-1, el concurs de balls de saló amb famosos “Mira qui Balla!” continua sent l'única oferta que aguanta el tipus enfront de “CSI”. El programa presentat per Anne Igartiburu, que ahir va viure l'eliminació de l'actriu Victòria Vera – Es manté per damunt de la mitjana de la cadena pública.

En Antena 3, l'enèsim passe de la cinta d'acció nord-americana protagonitzada per Will Smith i Martin Lawrence, “Dos policies rebels” millora notablement el prime estafe de la cadena -en quasi 5 punts de quota- respecte a la tv movie “Marco Polo” que va oferir la setmana passada dins del fugaç contenidor “Grans històries”. D'esta manera, Antena 3 torna a les dades que tenia amb la sèrie "Manolo & Benito Corporeision".

En Quatre, el seu contenidor de cine cau al seu dada més baix de la temporada amb l'estrena a nivell nacional -ja s'havia emés en autonòmiques- del drama basat en una història real “Hotel Rwanda”. El film protagonitzat pel senyor Cheadle va collir 3.6 punts menys que el partit contra la pobresa en esta franja dilluns passat.

En el prime estafe de La Sexta, bon dada de la Gala dels Premis TP, que va fregar els 700.000 espectadors i va superar en quasi 1 punt la mitjana de la cadena durant el dia. L'especial presentat per Patricia comte i Ángel Martín va obtindre un dada semblant al del cine (”Deep Impact” i “El pacificador”) les dos últimes setmanes.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele