miércoles, 19 de septiembre de 2007

ANTENA 3 EMETRA SERIES A TRAVES DE MOVIL

Antena 3 oferirà a través de Vodafone live! capítols complets i temporades íntegres d'algunes de les seues sèries com “Un paso adelante”, “Los hombres de Paco” o “Manos a la obra”, informa la cadena en un comunicat.

Amb este canal, que emetrà les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, Antena 3 completa la seua oferta mòbil amb els canals ja disponibles fins al moment: Lo mejor de Antena 3, Canal Megatrix i A3 noticias 24 horas. Este servici s'oferix als clients de Vodafone dins del paquet de canals de televisió de Vodafone live! TV i en pagament per accés.

Oferta multimèdia d'Antena 3

La cadena ja preva estrenar en els seus canals de televisió digital terrestre, Antena.Neox y Antena.Nova, (24 hores abans de la seua estrena en analògic) sèries i pel·lícules. Així mateix, va posar en Internet, de forma gratuïta i íntegra, les seues sèries. (La primera ficció penjada íntegrament en la xarxa, va rebre en menys d'una setmana més de mig milió de descàrregues, segons la cadena.)

Amb el canal “Series Antena 3”, Vodafone live! incrementa la seua oferta televisiva que sobrepassa ja els 50 canals i que inclou notícies, esports, documentals i sèries en emissió contínua 24 hores.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele