lunes, 17 de septiembre de 2007

ELS EMMY 2007 JA TENEN AMO

“Los sopranos" es va fer amb l'Emmy 2007 més important, el de la millor sèrie dramàtica, en una gala que també va consagrar a America Ferrara, James Spader i Ricky Gervais, informa AFP.

La prole mafiosa de "Los Soprano" era un dels grans favorits de la 59 entrega dels Emmy, i va confirmar la seua reputació tancant amb brillantor un cicle iniciat en 1999 i que va acabar al juny d'enguany catalogada com una de les obres més notables de la cultura popular dels Estats Units dels últims 25 anys.

“Ugly Betty”, millor actriu de comèdia

"Ugly Betty", la versió nord-americana de la famosa telenovel·la colombiana, va arribar amb bon peu a la cerimònia del Shrine Auditorium de Los Angeles, i va consagrar al seu protagonista, l'hondurenya-nord-americà America Ferrara, com a millor actriu de sèrie de comèdia.

A un any de l'estrena de la sèrie Ferrara ja contava entre la seua col·lecció de trofeus amb un globus d'Or.

Ferrara, de 23 anys, es va veure una altra vegada les cares amb Felicity Huffman ("Desperate Housewives"), Tina Fey ("30 Rock"), Julia Louis-Dreyfus ("The New Adventures of Old Christine"), i la guanyadora de l'any passat Mary Louise Parker ("Weeds").

James Spader y Ricky Gervais, millors actors

James Spader va superar a James Gandolfini, Hugh Laurie, Denis Leary i Kiefer Sutherland en la categoria d'actor principal en sèrie dramàtica, gràcies al seu paper protagoniste en "Boston Legal".

Ricky Gervais, de "Extras", es va emportar el premi al millor actor de sèrie de comèdia, superant el favorit Alec Baldwin, que es perfilava com un dels preferits pel seu protagoniste en "30 Rock", una sèrie de NBC ambientada a Nova York que arribava a la cerimònia amb el suport de deu nominacions.

“30 Rock”, millor comèdia

"30 Rock" va rellevar a "The Office" com a millor comèdia. Esta última va guanyar la seua categoria l'any passat i ara tornava a aspirar al guardó, així com a altres huit distincions, incloent una nominació a Steve Carell com a millor actor de comèdia.
En la seua categoria "30 Rock" va deixar també en el camí a "Ugly Betty", "Two and a Half Men" i "Entourage".

Les competidores per als Emmy de miniserie i pel·lícula de televisió eren en gran manera històries de la cadena HBO, com la cinta favorita "Bury My Heart At Wounded Knee", basada en les vivències dels indígenes d'Amèrica del Nord, que va arribar a la festa de la televisió amb 17 nominacions.

La producció històrica "Broken Trail" es va quedar amb el premi en la categoria de miniserie deixant arrere a "Prime Supsect: The Final Act" i a "The Starter Wife".

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele