lunes, 17 de septiembre de 2007

ANTENA 3 ESTRENA EL DEBAT "360 GRADOS"

Este dimarts, després de la sèrie "Quart", Antena 3 estrena un nou espai informatiu setmanal, "360 grados", presentat per Roberto Arce i produït pels servicis Informatius de la cadena, informa esta en una nota.

El programa es planteja com un espai de debat i d'actualitat en directe que s'ocuparà de temes de màxim interés general. Roberto Arce, el presentador, s'enfrontarà als temes més polèmics i pròxims des de tots els angles i des de tots els punts de vista.

El tema triat per a l'estrena del programa serà la castració química. "360 grados" està dirigit per Teo Lozano, director de programes informatius com "Los Más Buscados" o "7 Días, 7 Noches".

Esta nova aposta informativa de la cadena pretén ser un debat ambiciós que donarà cabuda a totes les opinions, a tots els matisos i a tots els protagonistes.

La castració química, la millor solució?

La posada en llibertat del violador de Vall d'Hebrón desencadena l'alarma social. En les presons espanyoles hi ha més de 3.000 reclusos condemnats per agressions sexuals i, segons les estadístiques, el 20% dels violadors reincidixen.

La posada en llibertat de José Rodríguez Salvador, conegut com el “Violador de Vall d’Hebrón” ha desencadenat l'alarma social. Este cas ha reobert un debat sense resoldre: És la castració química la solució per a evitar que els violadors reincidisquen, tal com ha proposat el president francés, Nicolas Sarkozy?

Psiquiatres, advocats, advocats i escriptors, en el debat

Este dimarts, "360 grados" debatrà eixa qüestió amb l'ajuda dels psiquiatres José Cabrera, José Miguel Gaona i Leopoldo Ortega-Monasterio i del psicòleg Santiago Redondo.

L'espai també comptarà amb les opinions del filòsof Gustavo Bueno, de l'advocat Lidia Falcón, de l'escriptora Lucía Etxebarría i de Cristina del Valle, presidenta de la Plataforma de Dones Artistes Contra la Violència de Gènere.

La visió política estarà representada per l'exministra de Sanitat Ana Pastor (PP), la regidora d'Ajuntament de Madrid, Ángeles Álvarez (PSOE) i Montserrat Tura, consellera de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

Familiars de violadors, víctimes i funcionaris de presons

En el plató també es comptarà amb la presència de familiars de violadors, de funcionaris de presons, i de víctimes, com Lucía Murillo, una dona violada i soterrada viva pel seu agressor i la mare de Sandra Palo, una jove violada, cremada i assassinada per diversos menors.

Així mateix, es realitzaran connexions en directe amb Barcelona per a arreplegar l'opinió dels veïns del “Violador de Vall d’Hebrón”. Mentres que reporters del programa entrevisten a Sebastián Pol Bauzá, un reclús, condemnat per violació, que sol·licita la castració química.

El “Violador de Vall d’Hebrón”, condemnat en 1994 a més de 300 anys de presó per violar a 12 dones, ja havia complit una altra condemna de 6 anys per agressió sexual.

Els informes penitenciaris alerten que hi ha un alt risc que reincidisca, i inclús la Fiscal En Cap de Catalunya, Teresa Compte, ha intentat frenar la seua excarceració. No obstant això, el pròxim 22 de setembre, eixirà al carrer, després de complir 16 anys de presó.

Els espectadors, protagonistes del debat

Els espectadors tindran l'oportunitat de participar durant el debat en directe, per mitjà de telefonades, correus electrònics i missatges sms, el contingut del qual s'emetrà durant l'emissió del programa.

A l'inici del debat es plantejarà una pregunta que centrarà el tema del programa. Els espectadors a través del seu vot decidiran per quina opció s'inclinen.

Un decorat dissenyat per a donar cabuda als protagonistes

El plató del programa ha sigut dissenyat especialment per a donar cabuda al públic i invitats facilitant la seua intervenció en el debat.

L'espai presenta unes grades en forma de coliseu, una taula central que congregarà als principals protagonistes de cada jornada i dos taules més perquè els participants, a favor i en contra del plantejament, puguen debatre les seues opinions d'una forma àgil i directa.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele