lunes, 24 de septiembre de 2007

PRESENTADORA SUECA VOMITA EN DIRECTE

Una presentadora del canal suec TV4 va viure ahir un dels seus pitjors moments televisius. Eva Nazemson, que és com s'anomena la conductora del call show “Nattliv”, es va sentir indisposada i va vomitar en directe.

Tot va transcórrer mentres Nazemson donava pas a les telefonades del concurs Call TV que presenta, que consistix a crear paraules amb les lletres que el programa oferix.

La presentadora es va sentir indisposada de sobte i va vomitar en directe per a sorpresa de l'audiència. A pesar d'allò que s'ha ocorregut, la cadena no va tallar l'emissió i la presentadora només va tardar uns segons a tornar a la pantalla.

Ja recuperada, Nazemson es va sincerar davant dels seus fidels: “Tinc la menstruació i com el programa és en directe poden passar estes coses”. Per a acabar d'eixir del pas, la jove presentadora va ironitzar dient que “amb açò segur que batrem el rècord d'audiència”.



Un altres presentadors engonals va viure una situació semblant este estiu

Va ocórrer en Newcastle el passat estiu, en la cadena de televisió ITV Tyne Tees i en el programa regional North East Tonight. El presentador Kenny Toal va agafar una paperera de sobte per a vomitar i no tacar el sòl, informa el diari britànic The Sun.

Ho va fer en mitat de l'informatiu, acatxant-se davall la taula perquè no isquera a l'aire, davant de la mirada atònita dels seus companys. Estos van haver d'anar a per més papereres veient que el presentador no cessava de tirar el que tenia dins.

Per la seua banda, la copresentadora Pam Royle va aconseguir mantindre la reparació com va poder mentres el seu company no deixava de donar arcades durant el programa.

A pesar d'açò, Toal es va refer i va aconseguir continuar amb l'informatiu que ja de per si anava malament de temps conseqüència d'este xicotet incident.

I va tornar a espantar als seus col·legues: “Les coses anaven de mal en pitjor. Kenny llegia un guió i vam veure com es tornava a portar les mans a la boca”, va afirmar el cap d'informatius de la ITV Tyne Tees, Andrew Friend.

Toal creu que va ser una intoxicació conseqüència d'una tortada de formatge de sa mare que s'havia menjat poc abans de començar el programa. “Mai abans m'havia ocorregut una cosa així”, va assegurar.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele