lunes, 24 de septiembre de 2007

"CAIGA QUIEN CAIGA" S'EMETRÀ DIMARTS PER LA NIT A TELECINCO

Els reporters de 'Caiga quien Caiga', capitanejats per Manel Fuentes, tornen tots els dimarts a Telecinco a partir de les 23:45 hores, estrenant horari i dia d'emissió.

Alberto Carullo, director d'Antena de Telecinco, ha comentat durant la roda de premsa celebrada hui que la nova etapa del programa afig “elements nous: incorporació d'un nou ‘home de negre' en la taula -Leo Rivera- i un nou plató. En la seua línia de renovació permanent, a part de treballar sobre els continguts, el programa també treballa l'aspecte formal i per això compta amb un decorat nou i una imatge gràfica renovada. També és nova la ubicació del programa, que suposa un bot al late night, on Telecinco vol apostar per una marca consolidada, amb una personalitat molt definida, i reforçar la seua alineació de late night on ja té altres marques assentades”.

A més, ha explicat que 'Caiga quien Caiga' contarà “amb una nova cadena de favors i seccions conegudes com el ‘¡Proteste ya!'. És a dir, el programa oferirà una combinació d'elements coneguts i nous, una aposta renovada però amb la força que ha caracteritzat a 'Caiga quien Caiga'”.

Juan Ramón Bonet, Leo Rivera, Fernando González “Gonzo”, Antonio Castelo, Maldo, Fran Rodríguez i Eugeni Alemany, reporters que completen l'equip de “hòmens de negre” del programa de Telecinco i Cuatro Cabezas, cobriran l'agenda política, cultural i esportiva de cada setmana per a oferir un resum de l'actualitat al més pur estil “Caiga quien Caiga”, amb ironia, enginy i un particular sentit de l'humor.

Dany Barrios, director de 'Caiga quien Caiga' hi ha assenyalat que “tenim una temporada en què les nostres bases les potenciarem. Veurem en el programa més viatges, més reportatges, més participació del nostre equip en qüestions polítiques, d'espectacle, socials… Farem una cadena de favors nova -enguany l'objectiu serà Guatemala-; el ‘¡Proteste ya!', a part de ser un servici d'ajuda a distints problemes, li anem a fer una volta de femella en què el nostre reporter ‘Gonzo' estarà dins de la situació com a protagonista i no tant com observador; i Juanra estarà creixent des del plató i a nivell polític amb reportatges que abordaran una informació que en este últim tram cap a les eleccions tindrà més pes en el programa”.

L'estrena de 'Caiga quien Caiga' comptarà amb una “padrina” de luxe: l'oscaritzada actriu Jodie Foster, primera celebritat que efectuarà el seu ingrés en el “club de les ulleres negres” durant la present temporada.

Manel Fuentes, presentador del programa, ha declarat que “la fortalesa de la marca 'Caiga quien Caiga' permet que estiguem en una hora ‘golfa', marcadament ‘golfa” i ha afegit que buscaran “potenciar el contacte directe amb el ciutadà”.

Leo Rivera, nou presentador

Manel Fuentes i Juanra Bonet contaran esta temporada amb un nou company en la taula de presentació, Leo Rivera. Cada un d'ells comentarà la realitat des del seu rol particular: Manel, a més de ser l'eix central de la taula, descentrarà a tots amb els seus punts de vista més àcids i gamberros. Veurem la millor versió del cap; Juanra, més crític que mai, realitzarà sensata anàlisi de l'estat de la política nacional i continuarà sent l'ànima complexa i un poc desesperant per a companys i espectadors; i Leo Rivera, es mostrarà ansiós per demostrar les seues qualitats -actua, canta i Balla- i se “autocastigarà” apuntant en una llibreta els seus fallades quant a acudits i comentaris.

Leo Rivera ha format part de l'elenc de les sèries '7 Vidas', 'El Comisario', 'Los 80', 'Un paso adelante' i 'El pantano'. En teatre ha intervingut en les obres “Oblida els tambors”, “Hui no em puc alçar”, “El màgic prodigiós”, “Mamma Mia!” i “Martin Guerre” ,entre altres produccions. A més, ha intervingut en la pel·lícula “Volver” i en els curtmetratges “Incógnita”, “Libertad está cansada”, “Un momento estelar” i “Casiopea”.

Els reporters de la nova temporada de 'CQC'

Fernando González “Gonzo”, Antonio Castelo, Maldo, Fran Rodríguez i Eugeni Alemany seran els reporters que esta temporada cobriran l'agenda d'esdeveniments polítics, culturals i esportius.

“Gonzo”: Assot dels alcaldes corruptes, continuarà exercint el seu paper de “justicier” a través de les denúncies socials de la secció “Proteste ya!” i com a capdavanter de les cadenes solidàries del programa.

Eugeni Alemany: Tornarà a estar al capdavant de la secció “CQTest” i farà gala de la seua capacitat d'exasperar a l'entrevistat mentres li mostra la major dels seus somriures. Desplegarà de nou la seua personalitat en alguns reportatges posant-se en la pell de Eugino, un dissenyador italià que oferix consells molt particulars.

Fran: El guanyador del càsting multitudinari que va efectuar 'CQC' la passada temporada és un reporter molt alternatiu i prou peculiar i estarà més que mai a peu de carrer.

Antonio Castelo: Ha sigut dels últims a desembarcar en la nau de “CQC” i arranca la nova temporada més disposat que mai a viatjar i descobrir llunyans llocs que mai hauria pensat visitar. El reporter, que estrena pentinat nou, retorcerà el seu personal sentit de l'humor amb un toc més guia de carrers i desenfadat.

Maldo: Auque resultarà difícil que deixe de robar besos als entrevistats, esta temporada ampliarà els seus mires assaonant-se en reportatges a peu de carrer i estores roges i entrevistes a personatges internacionals.

"La calle opina", nova secció presentada per Fran Rodríguez

Què pensen els ciutadans sobre les pujades del Euribor, la situació de la Bossa i els vaivens de l'economia? Decidit a donar resposta a estes i moltes altres preguntes que sorgisquen al fil de l'actualitat, Fran Rodríguez acostarà el micròfon del programa a persones anònimes que a partir d'esta temporada seran les protagonistes d'una nova secció: “La calle opina”.

Nova cadena de favors

Després de l'èxit collit per les dos cadenes de favors que va realitzar 'CQC' la passada temporada -que es van saldar amb l'obtenció del material necessari per a equipar un hospital en el Sahara y una escola infantil en Perú, respectivament-, el programa ja s'ha traslladat a Guatemala per a començar els preparatius de la seua tercera acció solidària: aconseguir els recursos necessaris per a instal·lar en una comunitat indígena un menjador que subministrarà menjar diàri a 200 xiquets i aliments bàsics per a les seues famílies.

Com en les dos edicions anteriors -que comptaren amb la participació de personatges de la talla de Viggo Mortensen, Pau Gasol, Pedro Almodóvar i Shakira-, 'Caiga quien Caiga' sol·licitarà la col·laboració de reconegudes personalitats perquè cedisquen un objecte personal que formarà part d'un intercanvi que culminarà amb l'obtenció de l'import requerit per a sufragar el seu objectiu solidari. De moment, la tercera cadena de favors del programa conta ja amb un voluntari: Rodrigo Noya, el xiquet que interpreta el personatge de Lorenzo en 'Hermanos y Detectives'.

Nou plató i grafisme

'CQC' arranca la nova temporada amb un ritme encara més trepidant i dinàmic, que acostarà el format espanyol a la seua versió argentina potenciant els elements que constituïxen les seues senyals d'identitat en el pla estètic: una cuidada realització, caracteritzada pels plans de curta duració, rapidesa en els moviments de càmera i un acurat procés de postproducción.

Pel que fa a la nova escenografia del programa, Manel, Juanra i Leo se situaran en una en una enorme taula metàl·lica, amb un plasma gegant ubicat darrere d'ells. L'escenari comptarà amb una estructura en relleu en l'apareixeran les lletres de 'CQC' i els espectadors podran presenciar el programa des de dos grades laterals d'un plató visualment més gran que el de temporades anteriors. A més, un electritzen-te joc de llums combinarà els tons metàl·lics i els colors foscos a través de focus en moviment.

Noves denúncies socials en la secció "Proteste ja!"

La sinistralitat laboral al nostre país, els conflictes de la política urbanística i territorial o els problemes mediambientals constituiran, entre altres, el teló de fons dels nous casos que denunciarà Fernando González “Gonzo” a través de la secció “¡Proteste ya!”.

El reporter continuarà la seua particular creuada per distints enclavaments de la geografia espanyola per a transmetre els problemes dels ciutadans a les autoritats pertinents -si és necessari, traspassaran les fronteres del nostre país per a demanar opinió als alts mandataris europeus, com principal novetat de la secció en la present temporada- a la recerca d'una solució efectiva.

"CQTest" mesurarà els coneixements de coneguts personatges

Coneixen els nostres famosos el preu d'una barra de pa o un metrobús? Saben quants punts es perden per parlar pel mòbil mentres conduïxen? “CQTest”, secció capitanejada per Eugeni Alemany, descansarà en la seua busca del famós “més intel·ligent”-el primer lloc de la qual va conquistar la passada temporada la presentadora d'Informatius Telecinco Carme Chaparro- i es llançarà a la caça del famós més pròxim a la cotidianeitat del ciutadà a peu. A través de noves preguntes, “CQTest” posarà en compromisos a presentadors de televisió, esportistes, actors, músics i altres famosos per a saber si coneixen detalls sobre la ubicació de determinats monuments, les unitats de certs sistemes monetaris, els preus d'aliments de gran consum i altres preguntes que portaran de cap a més de u.

A més, la secció incorpora una altra novetat: “el comodí del famós”, una ajuda extra que permetrà que els protagonistes de cada edició puguen realitzar una crida a un altre famós per a aconseguir respondre correctament a les preguntes.

Carme Chaparro, guanyadora de la passada edició de "CQTest", se sotmetrà a les primeres preguntes d'este peculiar examen per a intentar fer-se amb el títol de famosa més pròxima al món real.

Més internacional que mai en la seua quarta temporada

Buenos Aires, Tokio, Las Vegas, Roma, Nueva York i Berlín seran alguns dels destins internacionals a què viatjarà l'humor i desimboltura dels reporters del programa a la recerca de la més candent actualitat en el món de la política, la cultura, l'espectacle i l'esport. El concert de Héroes del Silencio a Argentina, els festivals de cine de Roma i Nueva York i la fira mundial del videojoc en Japón comptaran amb uns assistents molt particulars: els “hòmens de negre” del programa.

A més, 'Caiga quien Caiga' comptarà amb la col·laboració de reportatges d'algunes de les versions internacionals de 'CQC' de Argentina, Italia i Chile.

Jodie Foster i Alberto Ruiz Gallardón, en l'estrena

L'estrela de Hollywood Jodie Foster i l'alcalde de Madrid, Alberto Ruiz Gallardón, han sigut els objectius dels “reporters de negre” en la primera entrega de la temporada.

Maldo ha viatjat a Berlín per a acudir, com a únic mitjà espanyol acreditat, a la presentació de l'última pel·lícula protagonitzada per Jodie Foster, “La extraña que hay en ti”. L'estora roja hi ha “tremolat” amb les preguntes i regals del reporter a l'actriu, que s'ha convertit en la primera personalitat a aconseguir esta temporada les emblemàtiques ulleres de “Caiga quien Caiga”.

“Eugino”, el dissenyador més polèmic i particular de la televisió, no ha volgut perdre's l'oportunitat de fer una volta per la Pasarela Cibeles. Allí s'ha trobat amb l'alcalde de Madrid, Alberto Ruiz Gallardón, a qui ha oferit els seus peculiars consells perquè assimile la seua imatge a la d'un verdader president del Govern. Carmen Alborch i la dissenyadora Ágata Ruiz de la Prada també han prestat orella als comentaris de tan indiscret estilista.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele