viernes, 28 de septiembre de 2007

"EL COCHE FANTASTICO" TORNARÀ AL 2008

NBC ha donat llum verd al desenrotllament d'un pilot de dos hores que suposarà la tornada d'esta producció d'èxit. Si funciona, la sèrie tornarà la pròxima temporada.

Desenterrar clàssics està de moda. NBC va estrenar fa uns dies amb gran èxit el seu remake 'Mujer biónica' i poques hores després ha donat llum verd per a recuperar una altra de les seues sèries mítiques: 'Knight Rider', 'El coche fantástico'.

La cadena hi ha encarregat al director Doug Liman ("Señor y Señora Smith", "La identidad Bourne") la realització d'un pilot de dos hores que s'emetrà esta primavera com una tv movie. Si agrada, 'El coche fantástico' es transformarà en una de les noves sèries de la cadena per a la pròxima temporada 2008/2009.

Ben Silverman, director de NBC, ho ha tingut clar al veure l'èxit de la pel·lícula "Transformers": ara és possible realitzar coses amb efectes especials que abans era impossible, motiu suficient per a reviure a K.I.T.T. Això sí, qui no tornarà serà David Hasselhoff, i ja estan buscant l'actor que encarne al nou Michael Knight, encara que no es descarta que el propi Hasselhoff aparega en la sèrie amb algun cameo o xicotet paper.

La cadena del paó espera també rendibilitzar la sèrie associant-se a una marca de cotxes perquè KITT lluïsca el seu patrocini com els "Transformers" han promocionat a General Motors.

'El coche fantástico' es va estrenar en NBC el 26 de setembre de 1982. La sèrie té quatre temporades i 90 capítols, l'últim emés el 4 d'abril de 1986. En 1991, es va crear la tv movie "Knight Rider 2000", basada en la sèrie. També va tindre una spin-off que només va durar una temporada.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele