martes, 25 de septiembre de 2007

TVE RECUPERA "TENGO UNA PREGUNTA PARA USTED"

Líders de IU, CiU, ERC i PNV asistirán el pròxim 16 d'octubre a una edició especial del programa de debat 'Tengo una pregunta para usted', que emetrà la Primera de TVE a les 21,30 hores, i als que han sigut invitats els líders de les formacions amb grup propi en el Congrés dels Diputats. Els debats es completaran amb dos edicions especials per a Catalunya amb el president de la Generalitat, José Montilla, el 20 de novembre, i del líder de CiU Artur Mas el 18 de desembre, en català i en desconnexió territorial.

A més, el president de la corporació RTVE, Luis Fernández, es va mostrar hui optimista davant de la possibilitat que TVE emeta el debat entre els candidats a la Moncloa José Luis Rodríguez Zapatero i Mariano Rajoy, ja que, va recordar, TVE va remetre les invitacions al febrer, i a més ha proposat completar el 'cara a cara' amb un debat a sis que incloga a les altres forces amb grup en el Congrés.

Els anuncis en programació de Fernándetve recupera "tengo una pregunta para usted"z es va completar amb més detalls sobre les novetats culturals. Entre ells, va avançar que les cadenes públiques estrenaran dos programes de llibres: 'Página 2', que s'emetrà els diumenges en la primera cadena, i 'Marcapáginas', amb format de ficció i en forma de tira diària per al 'prime time' de La 2. D'altra banda, l'anunciat espai de música en directe, del que no va facilitar el títol, s'ubicarà a les 21,30 hores dels dijous, en la segona cadena.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele