sábado, 22 de septiembre de 2007

LA SERIE "THE O.C." TORNA A LA 2

Després de diversos anys sense notícies de la sèrie, els seguidors de 'The OC' podran seguir les vides dels xics d'Orange County totes les vesprades a partir d'este dilluns 24 de setembre, en La 2 a partir de les 19 hores, sent esta ja la tercera temporada d'esta sèrie juvenil.

Res és el que pareix en el Condado de Orange

Les vides d'un grup d'amics i famílies canvien per sempre amb l'arribada de Ryan a l'adinerada comunitat de Newport Beach, en el Condado Orange, al sud de California. Quan el defensor públic Sandy Cohen (Ficar Gallagher) rescata a Ryan Atwood (Ben McKenzie) dels carrers de Chino, la família Cohen no imaginava com l'arribada d'este xic influiria en les seues vides. El fill del matrimoni Cohen, Seth (Adam Brody), troba en Ryan un amic i un germà amb qui compartir el seu diferent mode de veure la vida, diferent de la de la resta de rics veïns de O.C.

Ryan s'enamora en poc de temps de la veïna del costat, Marissa Cooper (Mischa Barton). No obstant això, el romanç no gaudix de molta salut ja que està constantment posat a prova per la incapacitat d'ambdós d'escapar dels seus passats.

En la nova temporada els carrers de O.C. continuen sent testimonis de sorprenents relacions entre els protagonistes: Kristen (Kelly Rowan) comienza en esta entrega una amistat amb una misteriosa dona durant la seua rehabilitació. Jimmy (Tate Donovan), atrapat pels diners, torna a Newport Beach i manté de nou un idil·li amb Julie (Melinda Clarke).

La vida de Marissa (Mischa Barton) també patirà grans canvis, després dels impactants successos al finalitzar el curs en l'institut i amb la crisi en la seua relació amb Ryan (Ben Mckeinze), se sent una princesa destronada.

El matrimoni Cohen seguix amb els seus alts i baixos i, a pesar que la relació entre Kirsten (Kelly Rowan) i Sandy Cohen (Peter Gallagher) podria estar en fase de reconstrucció, Sandy s'embarca en una carrera completament nova com resultat dels canvis en la vida de Kirsten.

'The O.C.' reflexa les relacions entre pares i fills i els problemes de l'adolescència a través de les històries entrecreuades d'un grup de jóvens amics pertanyents a famílies adinerades d'una luxosa zona residencial del sud de California, el Condado de Orange. A través dels seus protagonistes, la sèrie critica l'alta societat de la Costa Oest dels Estats Units i les seues falses aparences.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele