domingo, 16 de septiembre de 2007

DE NOU AMB TOTS


Arranca la temporada 2007/08. Les televisions trauen des de hui la majoria del seu artilleria pesada amb estrenes, tornades i espais assentats d'etapes anteriors o la bona acollida d'este de la qual estiu els ha fet mereixedors de seguir en pantalla.

Mantindrà Telecinco l'hegemonia indiscutible d'audiències que ostenta des de fa any i mig? Aconseguiran Antena 3 i L'1 trencar eixe domini? Aconseguiran Cuatro i la Sexta aconseguir les seues previsions d'audiència? Com serà la nova programació de La 2? Les autonòmiques deixaran de perdre seguidors? Les temàtiques i locals continuaran amb el seu creixement imparable?

Moltes són les incògnites que s'obrin però, sobretot, el curs televisiu que hui comença intentarà entretindre, divertir, emocionar, informar, educar, acompanyar... Senyores i senyors, s'obri el teló a la temporada 2007/08.

TELECINCO

Les estrenes de les sèries nacionals “Hermanos y detectives” i “R.I.S.”; les noves temporades de “Hospital Central”, “El Comisario”, “C.S.I. Miami” y “C.S.I Nueva York”; la reeixida "Yo soy Bea", la novena edició del pare de tots els realities, “Gran Hermano”; la recta final de l'actual temporada de Fórmula 1; cine familiar d'estrena; i espais de producció pròpia -"Aquí hay tomate", "Hormigas blancas", "Está pasando", "La noria", "Caiga Quien Caiga", "TNT", "El programa de Ana Rosa" i "El buscador", entre altres- configuren la graella de Telecinco per a la tardor 2007.

ANTENA 3

L'estrena les sèries espanyoles "Quart", "La familia Mata" i "El síndrome de Ulises", el nou magacín "A3bandas" i el nou debat amb Roberto Arce, "360 grados", la imbatible "Ruleta de la suerte" i el nou "Jeopardy", el serial "CLA No somos ángeles", la tornada del "Espejo público" matinal, les estrenes de "El Peliculón" i "Cinematrix", "Si yo fuera tú", sèries com "Los Simpson" o programes com "¿Dónde estás, corazón?", i el nou xou al voltant dels anys 80 "Peta Zetas", en la programació d'Antena 3 per als pròxims mesos.

LA PRIMERA

El nou "¡Mira quién baila!", l'octava temporada de "Cuéntame", les noves sèries "Herederos" amb Concha Velasco i "Desaparecida" amb Miguel Ángel Solá, la tercera entrega de "Amar en tiempos revueltos", l'estrena de "Por fin has llegado" amb Josema Yuste i "El rey de la comedia" amb Edu Soto, la tornada de Inés Ballester a "Por la mañana", els reportatges de "España Directo", "Informe semanal", "Gente" y "Hora cero", "Tengo una pregunta para usted", els films de "La película de la semana" e "Inolvidables del cine", el Campionat del món de Motociclisme... són, entre altres ofertes, el que oferirà La 1.

CUATRO

"House" i "Anatomía de Grey", la nova comèdia espanyola "Cuestión de sexo" i l'americana "Dexter", el concurs "Supermodelo 2007", la tornada de Pablo Motos i el seu "Formiguer" en versió diària, la tercera etapa de Borís Izaguirre i Ana García Siñeriz en "Channel nº 4", "Noche Hache", "Las mañanas de Cuatro", els concursos "Alta tensión" i "Money, money", els nous reportatges de "Callejeros", "Supernanny", "S.O.S. Adolescentes", el nou "Qué desperdicio!", les sèries de misteri "Medium" o "Entre fantasmas", la tornada d'Íker Jiménez i el seu "Cuarto Milenio"... en Quatre.

LA SEXTA

El fitxatge estel·lar d'Andreu Buenafuente, l'Eurobasket 2007, la Lliga espanyola de futbol, la tercera temporada de "Prison break" i l'estrena del drama d'advocats "Shark", la reeixida paròdia del cor en "Sé lo que hicisteis...", la tornada de Wyoming amb "El Intermedio", Pilar Rubio i el seu "Ventana indiscreta", els nous viatges de "Planeta finito", les inconfusibles sèries d'animació "Padre de familia" i "Futurama", els matins d'Antxi Olano i Bruno Oteiza... entre altres espais que veurem en la Sexta.

LA 2

L'Esperada estrena del nou programa d'humor dels xics de "La hora Chanante", que porta per nom "Muchachada Nui", nous espais divulgativa i tornada dels clàssics, la Premier League anglesa, el veterà i assentat "Saber y ganar", els documentals de sobretaula, els inconfusibles Lunnis, l'actriu Cayetana Guillén Cuervo i el seu "Versión Española", i previsiblement les noves temporades de "Perdidos" i "Mujeres desesperadas"... en La 2 de TVE.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele