jueves, 14 de junio de 2007

"TEMPS... DE VACANCES", "TEMPS...D'ESTIU"

I ara...després d'una intensa temporada (o quasi) de ràdio, arriba el moment d'un breu adéu.

És només un "fins prompte", és mes, si voleu podem fins a concretar data: amics oients, amics internautes, tornarem el dilluns 17 de setembre.

Feliç estiu a tots i gràcies per escoltar i llegir cada dia estes notícies que ens han arribat des del món (màgic món, almenys per a qui realitza este espai) de la televisió.

Espere que torneu amb nosaltres en la nova temporada que, com haureu pogut comprovar per les notícies dels últims dies serà calenteta, calenteta... per que... que passarà amb la supremacia de Telecinco ara que ja comença a notar-se un desgast d'audiència en molts dels seus programes ("A tu lado", "Dolce Vita"...) i este estiu se'ls intentarà buscar relleu? Que noves propostes va a sorprendre'ns Antena 3 després d'una mes que fluixa i discutible temporada, amb canvi de cap de programació inclòs? Que amaga "en la mànega" la nova direcció general de La Primera per a la nova temporada? I la 2? Serà tan radical com anunciaven el canvi de la seua programació després del fracàs del primer intent? Que nous reptes s'atrevirà a afrontar Cuatro ara que ja supera quasi tots els mesos el 8% d'audiència mitja? I la Sexta? Començarà per fi a centrar el seu estil de programació ,que ja atrau al 4% d'audiència, o continuarà jugant amb els espectadors i el "talle ací i pegue allà" a pesar de tindre bons valors en sèries i programes en la seua graella?

Molts interrogants i moltes respostes que ens esperen a partir de setembre. Programes que arribaran i al poc se'n aniran...sèries que aterraran... i al poc despegaran cap al país de l'oblit... l'audiència, és a dir, vosaltres...nosaltres...som implacables amb el nostre veredicte.

I allí estarà "Temps de Tele" per a comptar-ho. Espere que al setembre ens demostreu de nou el vostre suport (i el vostre seguiment en internet, que ha obtes quasi 500 visites en un parell de mesos en la xarxa).

Fins llavors, un fort abraç i el que he dit abans...feliç estiu a tots!.

Paco Gadea.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele