domingo, 3 de junio de 2007

NOVES INCORPORACIONS DE "LATEX" A CUATRO

La cançonetista sevillana Isabel Pantoja i el nou president de la República Francesa Nicolas Sarkozy, en les seues versions de làtex, es sumen a l'equip d'humoristes que realitzen Els Guinyols per a "Noche Hache" de Quatre, i que també produïxen "La semana del guiñol" en Canal +, "Viaje, je, je" en Canal Viatjar i la "Tertulia de los Guiñoles" en la SER, informa la cadena en una nota.

Isabel Pantoja, cèlebre per la seua carrera com a cantant, reina de les revistes del couché i presumptament involucrada en la trama de corrupció urbanística en la Costa del Sol, és un important fitxatge per a "Los Guiñoles" i ja apareix en el plató de "Noche Hache". De mà de la cançonetista trianera, Los Guiñoles abordaran tots aquells assumptes d'actualitat relacionats amb la premsa del cor, la polèmica gestió urbanística espanyola i el món de la cançó tradicional.

Nicolas Sarkozy és també un rellevant fitxatge per a Los Guiñoles. Sarkozy, que va assumir la Presidència francesa el 16 de maig, acostarà tota l'actualitat succeïda en el país veí amb la seua particular visió dels grans temes a debat: immigració, Unió Europea, ocupació, etc.

Amb estes noves incorporacions, són ja quasi 150 personatges els que componen el “star sistem” de Los Guiñoles. Els personatges de làtex porten 12 anys compartint la seua irònica visió del món de la política, la cultura i l'actualitat general. Los Guiñoles són una producció de Sogecable que ha sigut premiada al llarg de la seua existència amb cinc premis de l'Acadèmia de la Televisió, tres premis Ondas i dos Antenes d'Or, entre altres molts guardons.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele