viernes, 8 de junio de 2007

ANTENA 3 ESTRENA EL 25 DE JUNY "EL DESTAPE"

Dilluns que ve 25 de juny, Antena 3 estrena, en exclusiva mundial, el programa 'El destape', presentat per Guillermo Martín. Es tracta d'un concurs inèdit, ideat i creat per Merrill Heatter, un dels majors especialistes de concursos de la història de la televisió, que tindrà la seua estrena mundial a Espanya coproduït amb Martingala. Posteriorment s'estrenarà en altres televisions del món.

'El destape' s'emetrà de dilluns a divendres a les 12, abans de 'La ruleta de la suerte', col·locant-se com una de les apostes d'Antena 3 per a este estiu.

El joc es resumix en una frase: "l'Única cosa que un concursant ha de fer és triar el premi que desitge, que serà per a ell si és capaç de ser l'únic".

La mecànica de 'El destape'

En 'El destape', tres parelles de participants (concursant i acompanyant) opten a tres premis de diferent valor econòmic, que són presentats al principi de cada tanda.

Cada un dels concursants ha de decidir, en secret, quin premi vol emportar-se. En 'El destape' no hi ha cap garantia que algun dels concursants guanye un dels tres premis.

S'emportarà el premi triat el concursant que no coincidisca en la seua elecció amb cap dels seus oponents.

Si dos dels concursants coincidixen en la seua elecció, o els tres coincidixen en la seua elecció, perden el premi i no s'emporten res.

És en este moment quan entren en joc les opcions dels acompanyants, que han sigut presentades amb anterioritat. En 'El destape' els acompanyants poden canviar el resultat del concurs d'una forma radical: Si els tres participants perden, entren en joc les decisions dels còmplices, que seguixen el mateix mecanisme d'elecció que els concursants principals i que podran guanyar el premi triat sempre que no coincidisca amb cap dels seus contrincants.

Els premis

'El destape' oferix als concursants, en cada ronda del joc, tres premis diferents que seran presentats per Guillermo Martín, el conductor, pel seu valor, de menor a major.

Els jugadors podran triar entre els distints regals que aniran apareixent en la pantalla: viatges, estances en hotels, productes electrònics, quantitats de diners i sorpreses.

Antena 3 aposta pels concursos

'El destape' no és l'únic nou concurs d'Antena 3 per a l'estiu. La cadena confia en el gènere i prepara també l'adaptació de 'El quint grau' amb Ramón García. La cadena disposa també dels drets de 'Jeopardy'.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele