domingo, 3 de junio de 2007

DIGITAL + OFERIRA ALS ABONATS UN DESCODIFICADOR AMB DISC DUR

Digital + oferirà als seus abonats a partir del mes d'agost un nou descodificador, iPlus, amb memòria de 160 Gb i sintonitzador del senyal de Televisió Digital Terrestre (TDT) integrat, que permetrà als usuaris gravar el senyal de la seua programació pròpia i de la televisió en obert, per mitjà d'una guia integrada. La capacitat de l'aparell equival a 80 hores de programació, unes 50 pel·lícules.

El nou equip, que s'oferirà en lloguer als abonats de Digital +, oferirà la possibilitat de veure un canal diferent del que s'està gravant i a més està preparat per a rebre la televisió en alta definició i so Dolby Digital. Gràcies a la guia de programació, els usuaris podran programar per a la seua gravació una sèrie completa, per exemple, o detindre l'acció emesa en directe i inclús rebobinar-la.

El sistema permetrà integrar en un només comandament a distància l'oferta televisiva gratuïta i la de pagament de Sogecable, una aposta que, segons la companyia "permetrà a l'espectador aprofitar al màxim el temps que dedica a la televisió".

La iniciativa, "pionera a Espanya", ja s'ha assajat de forma semblant als Estats Units, Regne Unit, Alemanya i França. En EUA, el 17 per cents de les llars --25 per cent en el cas de les grans ciutats, segons la companyia--, posseïx este sistema. A Espanya, la comercialització d'iPlus es realitzarà a través de la xarxa del servici d'assistència tècnica oficial de Digital+.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele