miércoles, 13 de junio de 2007

TELECINCO BUSCA GUAPOS I LLETJOS

Telecinco busca a guapos i lletjos per al seu pròxim reality xou. Zeppelin prepara per a la cadena el format 'Nadie es perfecto', segons ha pogut saber la premsa.

Encara que la productora disposa dels drets del programa americà 'Beauty and the Geek', la cadena ha optat per este altre format, d'idea pròpia, que encara que guarda certes similituds introduirà novetats.

La intenció és fer conviure a un grup de persones "guapes" preocupades pel seu cos i la seua forma física amb altres l'interés de la qual siga menys carnal i més intel·lectual.

La productora ja ha obert el càsting per al reality que espera estrenar a l'estiu. Encara no hi ha presentador triat per al programa, encara que Telecinco podria optar per un valor segur (Jesús Vázquez) o un rostre a l'alça (Christian Gálvez) dins de la seua reserva de presentadors.

Recolzarà als nous formats de Telecinco

Telecinco afronta un estiu crucial davant de la necessitat consolidar un nou magacín vespertí després de prescindir de 'A tu lado', que portava en antena 5 anys. També estrenarà un nou programa en la nit dels dissabtes, en substitució de 'Dolce Vita'.

D'esta manera i amb l'estrena d'este reality, els nous magacines de la cadena ja tindran alguna cosa que comentar.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele