sábado, 9 de junio de 2007

ESTE ESTIU... BALL DE CONCURSOS



A partir del mes de juliol, Antena 3 i Telecinco donaran descans als seus veterans i reeixits concursos d'access prime estafe, “¿Quién quiere ser millonario?” i “Allá tú!” respectivament, que seran substituïts per altres formats d'este mateix gènere, segons ha pogut la premsa.

En Antena 3, el concurs que presenta Carlos Sobera deixarà el seu lloc a la versió diària de “1 contra cien”, l'espai conduït per Juan y Medio en esta mateixa franja dels caps de setmana.

No obstant això, serà el presentador basc i no l'andalús, és a dir Carlos Sobera i no Juan y Medio, el que es faça càrrec d'esta nova etapa del programa de Gestmusic, ja que este últim se centrarà en la conducció del xou debat “Paranoia semanal” els dilluns a la nit.

En Telecinco, el concurs de Jesús Vázquez es pren unes merescudes vacacions després tres anys i mig d'emissió ininterrompuda (es va estrenar el 26 de gener del 2004).

El seu lloc serà ocupat pel nou “Pasapalabra”, el veterà concurs de les rosques produïdes per BocaBoca que torna a televisió, esta vegada amb canvi de cadena i amb el reporter de “CQC”, Christian Gálvez, al front.

Quant a les seues dates d'estrena, és probable que el nou "1 contra 100" diari comence abans, a principis de juliol, mentres que "Pasapalabra" no ho faça fins mitjan del pròxim mes, ja que la producció d'este últim no està tan avançada com la del primer. De fet, Telecinco publicita actualment en pantalla la captació de participants per al seu concurs.

Tornada garantida

Tant "Quién quiere ser millonario?" com "¡Allá tú!" tenen garantit la tornada a les seues respectives cadenes en la pròxima temporada -ja siga en esta o una altra franja horària- a causa dels seus bons registres d'audiència collits fins a la data. Ambdós espais es mouen entorn del 19% de share i superen els dos milions de seguidors.

El nou "1 contra 100" diari i "Pasapalabra" competiran este estiu en l'horari d'accés al de màxima audiència amb un altre concurs, "Money, money" en Cuatro, presentat per Josep Llobató, que a poc a poc s'ha fet un buit en esta complicada franja -dilluns passat va fregar el 10% de share- i no descansarà de moment.

El nou "Jeopardy", els caps de setmana

Com ja vam avançar el passat 23 d'abril, Carlos Sobera hará doblet este estiu en Antena 3 ja que també presentarà l'adaptació espanyola “Jeopardy”, un concurs cultural ja clàssic, amb més de 25 anys de vida, que està sempre en les primeres posicions dels rànquings d'audiència per sindicació en EE.UU.

Produït per Martingala ("La Ruleta", "El Millonario"), productora responsable també del nou concurs matinal "El destape" que Antena 3 estrena el 25 de juny, "Jeopardy" ocuparà el lloc que deixa "1 contra 100" en les vesprades dels dissabtes i diumenges.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele