martes, 5 de junio de 2007

ANTENA 3 BUSCA NOUS PRESENTADORS

Antena 3 ha triat Tuclip.com, el portal de vídeos de la cadena amb continguts generats pels espectadors, com a plataforma per a seleccionar candidats a presentar programes de l'emissora.

Fins al pròxim 25 de juny, els interessats hauran d'enviar a la secció de càsting del portal un vídeo que arreplegue una demostració dels seus dots davant de la càmera. Amb una duració màxima de dos minuts, i a partir d'uns criteris bàsics de qualitat, estos vídeos estaran disponibles des del propi portal. D'entre totes les candidatures rebudes se seleccionaran dotze finalistes: sis xics i sis xiques.

Triats a través de SMS

Sis dels dotze finalistes seran triats per mitjà de les votacions SMS dels usuaris, mentres que els altres sis seran seleccionats per un jurat de professionals de la cadena.

Esta iniciativa se suma a l'aposta d'Antena 3 pel desenvolupament audiovisual dels seus continguts en Internet amb què, a més, s'ha convertit en la primera televisió espanyola a tindre canal propi en You Tube i a oferir les seues sèries íntegres des d'Internet, accions a què cal sumar la creació del canal de vídeo en Internet: Tucanaltv.com.

Respecte a Tuclip.com el portal ha complit quatres mesos a ple rendiment, segons la cadena. Són desenes de mils els vídeos que s'han rebut fins ara i actualment l'oferta de vídeos publicats per als usuaris supera les 1.000 peces. La cadena realitza un exhaustiu procés de publicació basat en el control de la qualitat i l'adequació del contingut abans que puguen ser publicats en Internet.

Així mateix, i des de fa poc més d'un mes, Tuclip.com també està disponible a través del telèfon mòbil. En este temps, s'han comptabilitzat més de 35.000 subscripcions.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele