miércoles, 6 de junio de 2007

PILAR RUBIO TINDRA PROGRAMA PROPI A LA SEXTA

Pilar Rubio, la reportera estrela de “Sé lo que hicisteis...”, debutarà com a presentadora en solitari este estiu en laSexta amb un nou programa setmanal de vídeos casolans d'humor, segons han confirmat fonts pròximes a la cadena.

L'actriu madrilenya estarà al capdavant de “La ventana indiscreta”, un espai que tindrà com a base divertits i absurds vídeos domèstics que conjugarà amb altres programes de “bloopers” internacionals, a més d'imatges creades i produïdes per aficionats espanyols.

"La ventana indiscreta", que comença a gravar-se a mitjan este mes per a estrenar-se a principis de juliol, s'enriquirà també de les aportacions dels espectadors, als que s'animarà perquè envien les seues pròpies gravacions o vídeos creats per ells mateixos en qualsevol suport (Internet, mòbil, càmera digital, DVD, etc).

El nou programa va a càrrec de Martingala (“La Ruleta de la suerte”, “¿Quién quiere ser millonario?”), productora que ja ha realitzat amb èxit per a laSexta espais d'este gènere com “Diario del analista catódico” (DAC) amb l'humorista Agustín Jiménez i “Bichos”, presentat per la jove actriu Michelle Jenner.

La Sexta perfila la seua programació d'estiu

“La ventana indiscreta”, que reforça la programació d'humor de laSexta com bé resa l'actual eslògan de la cadena “Bienhumorando”, és una de les seues novetats per a este estiu junt amb la segona temporada del reality que protagonitza Pocholo Martínez Bordiú, "Pocholo 07 (sin domicilio fijo)", esta vegada junt amb la xica Playboy Arancha Bonete.

A més, la cadena de llançarà durant la temporada estival sèries de ficció americanes, cas de la nova entrega de “Navy: Investigación criminal” a partir del dijous 14 de juny en relleu de “Prison break”, o altres que té en la nevera com “El show de Larry David”.

Quant a l'oferta esportiva, una altra de les bases més importants de laSexta, esta es bolcarà en els preparatius del Eurobasket 2007 que se celebrarà al nostre país del 3 al 16 de setembre, en diferents ciutats espanyoles com Madrid, Sevilla, Alacant, Granada i Palma de Mallorca.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele