martes, 12 de junio de 2007

LUCIA RIAÑO I EMILIO PINEDA A LES VESPRADES DE TELECINCO?

Lucía Riaño i Emilio Pineda es perfilen com principals candidats a co-presentar el nou magacín vespertí de Telecinco que rellevarà a “A tu lado” al començament de juliol, segons han confirmat fonts pròximes a la cadena.

Telecinco encarregarà finalment la producció del programa a Mandarina que ja ha realitzat per a Telecinco programes com “El buscador”o “Dolce Vita”.

Lucía Riaño es va incorporar Telecinco en la temporada 2005/06 com a coordinadora de redacció en “TNT”. En l'estiu de 2006 la cadena li va encarregar la conducció de “A tu lado” per a cobrir l'embaràs i baixa maternal de Emma García. Després va presentar els resums de “GH” i actualment conduïx “Supervivientes: El debate”. Abans de fitxar per Telecinco va ser reportera en “Esta noche Madrid” (Telemadrid) i presentadora en els programes d'Antena 3 “Ahora” i “Web te ve”, entre altres.

Per la seua banda, Emilio Pineda és un rostre de Telecinco des de gener del 2006 quan es va incorporar a la cadena per a presentar “El buscador”. Abans era un dels principals reporters de “España Directo” i anteriorment de “Madrid Directo.

“A tu lado” i Emma García es despedixen després de cinc anys

Com vam comentar fa uns dies en "Temps de Tele" a partir de juliol, el magacín “A tu lado” i la seua presentadora, Emma García, es despedixen de les vesprades de Telecinco després de cinc anys i mig d'emissió ininterrompuda.

Igual que ha ocorregut amb l'anunciat i pròxim adéu de “Dolce Vita” amb Santi Acosta, Telecinco vol aprofitar este estiu -època habitual per a testar nous productes- per a realitzar un llavat de cara a alguns dels seus programes que, en una certa manera, acusen un cert desgast d'audiència amb el pas del temps.

Ha perdut el lideratge de les vesprades

"A tu lado" va nàixer al febrer del 2002, amb la presentadora basca Emma García -que llavors debutava en la TV nacional- i continguts més blancs i familiars que els que caracteritzen des de fa temps al programa. A l'any i mig d'emissió, Telecinco va decidir assumir la producció del mateix amb una evolució progressiva dels continguts cap al cor i el reality.

L'audiència ha abonat "A tu lado" en els últims anys, però en esta temporada el programa ha trobat major competència amb "En Antena" -programa de semblants característiques que emet Antena 3- i ha perdut el lideratge de les vesprades en favor del magacín de La Primera, "España Directo".

El magacín d'Emma García ha collit una audiència mitjana del 18.3% de quota de pantalla i 1.540.000 espectadors, si bé durant els últims mesos rares vegades aconseguix eixa xifra i es mou entre el 15% i el 17%. Respecte al curs anterior (19.9% i 1.669.000), el programa ha perdut 1.6 punts de share.

Emma García seguirà vinculada a la cadena

Quant al futur de Emma García, la periodista no té assignat un projecte concret en Telecinco -va ser candidata a conduir el nou "Pasapalabra" que finalment presentarà Christian Gálvez (CQC)-, encara que de moment romandrà en la cadena, ja que té contracte en vigor encara per un any -a diferència de Santi Acosta, que conclourà la seua aventura en la cadena una vegada acabe "Dolce Vita"-, a l'expectativa de que Telecinco li encarregue algun nou programa.

En este sentit, el nom de Emma García sona per al nou espai de cor que la cadena emetrà els dissabtes, si bé Jordi González també té prou paperetes per a ser el triat

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele