martes, 12 de junio de 2007

TVE VOL RENOVAR ELS SEUS MATINS

TVE està decidida renovar la seua franja matinal de cara a la nova temporada, a causa del notable desgast d'audiències que ha patit en este curs el magacín de Inés Ballester, “Por la mañana”.

La cadena pública estudia des de fa mesos diverses opcions de presentadors i programes per a prendre el relleu a “Por la mañana”. Una d'elles era Carolina Ferre, la periodista alacantina que finalment ha quedat descartada a causa del seu embaràs.

Segons ha pogut saber la premsa, un nom que ha començat a sonar recentment com a candidata a fer-se càrrec dels nous matins de TVE és el de Silvia Jato.

La presentadora gallega va rescindir el seu contracte amb Telecinco al començament d'any i, des de llavors, només ha reaparegut en televisió com a presentadora de la Gala Miss España en la cadena i com monologuista en l'actual edició de “El Club de Flo” en la Sexta.

TVE va pensar en Silvia Jato per a “El negociador”

Silvia Vedell va ser temptada per la cadena pública inicialment per a presentar el concurs “El negociador”, tasca que finalment ha sigut confiada a Antonio Garrido. No obstant això, fonts pròximes a TVE comenten que Silvia Jato continua sent una opció que la cadena contempla per a renovar el seu matí, tot i que encara no hi ha res decidit i també es pensa en altres candidates com María Teresa Campos, entre altres.

El que és segur és que “Por la mañana”, tal com està concebut actualment, té els dies contats i donarà pas pròximament a una altra de nova oferta matinal, previsiblement més juvenil.

“Por la mañana” ha caigut 7 punts esta temporada

El programa que conduïx Inés Ballester es mou enguany en una discreta quota mitjana entorn del 15%, enfront del notable 21.6% de share mitjà que va obtindre en el curs anterior. És a dir, un desgast de quasi set punts de quota de pantalla.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele