domingo, 3 de junio de 2007

ACTRIUS - GOIZALDE NUÑEZ

Per a Goizalde Núñez, la televisió no té molt de secret ja que ha participat en nombroses sèries com ara "7 vidas", "Cuéntame", "Javier ya no vive solo", "Hospital Central", "Farmacia de guardia", "Policías" i per descomptat en "Los Serrano" que li ha permés convertir-se en un personatge popular i volgut per tota l'audiència.

Lourditas és, sens dubte, un dels personatges més entranyables de la sèrie. És companya de treball de Lucía i Candela, s'encarrega d'ensenyar l'assignatura de religió als xicotets. Pudorosa, molt religiosa i innocent, Lourditas ha sigut objecte de burla per part dels seus alumnes i també dels majors. Però ha aconseguit descobrir l'amor junt amb Santiago i començar així una nova vida amb ell.

Com a actriu Goizalde Núñez ha provat també sort en el cine amb pel·lícules com "La fabulosa historia de Diego Marín","El milagro de P.Tinto" i "Tiempo de tormenta". La seua carrera teatral és molt més densa i caben destacar títols com "La celosa de sí misma", "Madre: el drama padre", "La gaviota", "Marat Sade", "Maravillas de Cervantes", "5mujeres.com", "Hombres, mujeres y punto"... El seu treball com a actriu li ha valida un premi de teatre atorgat per la Unió d'Actors.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele