miércoles, 13 de junio de 2007

AMAIA SALAMANCA PROTAGONISTA DE LA NOVA SERIE QUE PREPARA TELECINCO

L'actriu Amaia Salamanca, que va formar part del repartiment de la sèrie 'SMS' en laSexta, serà la nova protagonista del serial 'Sin tetas no hay paraíso', que prepara Telecinco. Així ho van confirmar ahir fonts pròximes a l'actriu al diari 20 Minutos: "Amaia Salamanca ja ha començat a rodar com a protagonista de la nova sèrie".

Grundy, l'empresa que també produïx 'Yo soy Bea', prepara l'adaptació d'este serial colombià, l'emissió del qual està prevista per a les sobretaules, en substitució de 'Yo soy Bea', una vegada finalitze la sèrie de Ruth Núñez.

Tota una història real

'Sin tetas no hay paraíso' és una història de la vida real basada en el llibre de Gustavo Bolívar, les línies del qual -segons la productora- fan perdre l'alé i accelerar el cor.

Es tracta d'una dramàtica història sobre el dany moral i cultural que han fet els narcotraficants a tota una generació submergida en un món que no els pertany i que, prompte o tard, els cobra un alt preu per la seua ambició i vanitat.

'Sin tetas no hay paraíso' va nàixer de l'encontre del seu autor, Gustavo Bolívar, amb Catalina y Jessica, les protagonistes de la seua novel·la en Pereira. A partir d'ací va sorgir la idea de fer la novel·la, per a contar la història real de les dones que somien d'ascendir en l'escala social utilitzant els seus cossos i la bellesa artificial per a aconseguir-ho.

Amb una mescla de suspens, acció i drama, la novel·la conta la vida de dos jóvens preocupades per encaixar en el món del narcotràfic i en els exigents ideals dels capós.

Canal Caracol va pretendre amb esta sèrie cridar l'atenció de la societat sobre la proliferació d'implantes mamaris sense les observacions mèdiques requerides i sobre les conegudes "xiques prepagament", on la falta d'educació, la ignorància i la necessitat aconseguir diners fan que les jóvens caiguen en un mitjà on el seu cos és l'única opció per a aconseguir les seues metes.

Catalina, en el seu afany per aconseguir un bust més gran no sols entrega la seua virginitat infructuosament a canvi de diners, sinó que aconseguix la tan desitjada cirurgia a base de favors sexuals amb el metge.

Una vegada el seu desig s'ha fet realitat comença a tractar-se amb el món del narcotràfic fins a convertir-se en esposa d'un reconegut traficant. No obstant això, el passat torna i reinicia la seua relació amb el seu antic nóvio, Albeiro, interpretat per Nicolás Rincón, qui al seu torn sosté una relació amb la mare de Catalina –Interpretada per Patricia Ércole–.

A esta sèrie d'enganys i intrigues se li sumen a Catalina problemes generats pels implantes mamaris que posen en perill la seua vida i el seu futur.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele