sábado, 9 de junio de 2007

LA 2 TORNA A RETRASAR LA SEUA PROGRAMACIÓ

La nit de La 2 torna a retardar-se a les 22:00 hores des del hui dilluns, 11 de juny, segons informa la pròpia TVE en les seues promocions. La cadena dóna d'esta manera marxa arrere en la seua intenció de fer començar el seu prime estafe a les 21:30 en la remodelació introduïda fa unes setmanes, que no ha comptat amb el suport de l'audiència.

Especialment roïns han sigut les dades de 'La 2 Noticias', que no han funcionat a les 20:30 hores amb resultats molt inferiors als habituals.

La decisió era qüestió de temps després de veure la negativa de l'audiència a canviar els seus hàbits. Sense anar més lluny, dimecres passat, el capítol d'estrena de 'Mujeres desesperadas' de les 21:30 no va passar del 6,9% amb 1.087.000 espectadors, mentres que el segon, a partir de les 22:30, pràcticament va doblegar la seua audiència en espectadors (1.794.000) i va aconseguir un 9,8% de quota de pantalla.

TVE espera d'esta manera millorar la competitivitat a l'expectativa de nous canvis. Al setembre, per exemple i com ja vam anunciar a "Temps de Tele", estrenarà 'La hora Chanante' i també prepara un nou programa musical i un altre de llibres per a la seua segona cadena.

la Sexta també ho va intentar sense èxit

La idea d'avançar el horari de màxima audiència abans de les 22 hores, per a adaptar-nos a l'horari dels altres països, no és una novetat de La 2. laSexta també va arrancar amb esta intenció, que no va durar més d'uns mesos fins que va introduir altres programes perquè les seues ofertes en prime estafe funcionaren.

Al contrari, la moda més rendible del moment consistix a retardar l'inici el més possible. Telecinco ho practica dia sí, dia també allargant el seu 'Camera café' fins a les 22:30 i Cuatro també sol fer-ho ja siga amb 'Surferos TV' o resums i càstings de 'Factor X'.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele