miércoles, 6 de junio de 2007

"A TU LADO" DIU ADEU EN JUNY

A partir de juliol, el magacín “A tu lado” i la seua presentadora, Emma García, es despedixen de les vesprades de Telecinco després de cinc anys i mig d'emissió ininterrompuda. La cadena ja ha comunicat esta decisió a l'equip del programa, de la productora Atles, segons ha pogut saber la premsa.

Igual que ha ocorregut amb l'anunciat i pròxim adéu de “Dolce Vita” amb Santi Acosta, Telecinco vol aprofitar este estiu -època habitual per a testar nous productes- per a realitzar un llavat de cara a alguns dels seus programes que, en una certa manera, acusen un cert desgast d'audiència amb el pas del temps.

En el cas de “A tu lado”, este desapareixerà per a donar entrada a un nou programa la principal candidata del qual a presentar-lo és Lucía Riaño (“Supervivientes: El debate”), qui ja va substituir amb garanties a Emma García l'any passat durant l'embaràs de la periodista basca, encara que la cadena també baralla altres noms.

El que és segur és que la producció de la vesprada de Telecinco passarà d'Atles a Formigues blanques ("Aquí hay tomate", "TNT", "Hormigas Blancas"), una de les denominades “productores de confiança” de Telecinco.

Ha perdut el lideratge de les vesprades

"A tu lado" va nàixer al febrer del 2002, creat i produït per Martingala ("Quién quiere ser millonario?", "La ruleta de la suerte"), amb la presentadora basca Emma García -que llavors debutava en la TV nacional- i continguts més blancs i familiars que els que caracteritzen actualment al programa. A l'any i mig d'emissió, Telecinco va decidir traspassar la producció a la seua companyia filial, Atles, que l'ha realitzat fins al moment amb una evolució progressiva dels continguts cap al cor i el reality.

L'audiència ha abonat "A tu lado" en els últims anys, però en esta temporada el programa ha trobat major competència amb "En Antena" -programa de semblants característiques que emet Antena 3- i ha perdut el lideratge de les vesprades en favor del magacín de La Primera, "España Directo". El magacín d'Emma García ha collit una audiència mitjana del 18.3% de quota i 1.540.000 espectadors, si bé durant els últims mesos rares vegades aconseguix eixa xifra i es mou entre el 15% i el 17%. Respecte al curs anterior (19.9% i 1.669.000), el programa ha perdut 1.6 punts.

Emma García seguirà vinculada a la cadena

Quant al futur de Emma García, la periodista no té assignat un projecte concret en Telecinco -va ser candidata a conduir el nou "Pasapalabra" que finalment presentarà Christian Gálvez (CQC)-, encara que de moment romandrà en la cadena, ja que té contracte en vigor encara per un any -a diferència de Santi Acosta, que conclourà la seua aventura en la cadena una vegada acabe "Dolce Vita"-, a l'expectativa de que Telecinco li encarregue algun nou programa.

En este sentit, el nom de Emma García ha sonat per al nou espai de cor que la cadena emetrà els dissabtes, si bé és Jordi González el que té totes les paperetes per a ser el triat després de la conclusió del seu talk xou, "Díselo a Jordi".

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele