miércoles, 6 de junio de 2007

ACTORS - JESUS BONILLA

Nascut l'1 de setembre de 1955 a Madrid (encara que per qüestions hospitalàries, ja que es considera de Toledo), és un dels actors més prolífics del cine i la televisió.

Anava per a químic, perquè veia molt difícil aconseguir ser actor, però quan va aconseguir aprovar l'ingrés a l'Escola d'Art Dramàtic, no s'ho va pensar dos vegades.

El seu primer èxit va ser l'obra "Esta noche gran velada" i posteriorment el seu gira de tres anys amb "Bajarse al moro". Però, deu anys abans, feia teatre independent amb la companyia "La castaña pilonga", amb la que va recórrer tota Espanya.

La seua filmografia té títols tan coneguts com "Makinavaja", primera i segona part, " Belle epoque", "Kika", "La reina anónima", "Todos los hombres sois iguales", "Carreteras Secundarias", "La niña de tus ojos", "Pídele cuentas al Rey", "La comunidad"... i com a director, "El oro de Moscú", que va resultar tot un èxit.

Però és la televisió la que li ha convertit en un dels actors més populars, com sol passar. Ja en 1985 va interpretar a Fermín en "Platos Rotos", però va ser "Querido Maestro" la que li va fer conegut per tots. Li van seguir "Mediterráneo", "Periodistas" i per fi "Los Serrano" en la que compartix protagonisme amb Antonio Resines.

L'any 2005, va participar en pel·lícules com "Desde que amanece, apetece" i "R2 y el caso del cadáver sin cabeza".

Aquells que el coneixen bé asseguren per damunt de tot, i a pesar dels comentaris, que Jesús Bonilla no té res a veure amb el seu personatge en "Los Serrano". No té fills, i viu tranquil·lament amb la seua parella i el seu gos.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele