martes, 12 de junio de 2007

SILVIA JATO PRESENTARÀ "POR LA MAÑANA" DURANT L'ESTIU

La presentadora Silvia Jato és el nou fitxatge de la pública per a este estiu. Ella es posarà al capdavant d'un 'Por la mañana' estiuenc des de mitjans de juliol, en substitució de Inés Ballester, segons ha confirmat la cadena pública. Ballester, que es prendrà uns mesos de descans, tornarà a 'Por la mañana' al setembre.

Es tracta a més de la primera vegada que TVE busca un substitut a Ines Ballester per al període estival. Fins ara, el copresentador de 'Por la mañana', Manolo Jiménez, era el reemplace habitual mentres esta es trobava de vacacions.

Jato va fitxar per Telecinco però després va rescindir el seu contracte

Telecinco va anunciar l'11 de gener del 2006 el fitxatge de la presentadora Silvia Jato. Ella passava així a formar part de la llista de "blindats" de la cadena. La intenció de la cadena era atorgar a Silvia Jato la presentació del concurs 'Il Malloppo'. No obstant això, el projecte no va eixir avant i va ser la pròpia presentadora la que va decidir rescindir el seu contracte al no tindre un projecte fix en la cadena. Posteriorment va presentar les Gales Miss i Míster Espanya en la seua última aparició en Telecinco.
Silvia Jato, natural de Lugo, és llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials i, amb la seua joventut, té una dilatada experiència en el món de la televisió. Va començar la seua carrera professional en 1990 en la televisió autonòmica de Galícia i posteriorment ha desenvolupat labors de presentació en Antena 3 TV.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele