jueves, 14 de junio de 2007

"TV GIANT" ES POSA A LA VENDA


Nobilis Ibèrica porta el esperat primer títol de gestió d'un canal de televisió per a PC, "TV Giant", on competirem amb altres quatre canals de la xarxa local de la ciutat.

Com a director de la teua cadena, hauràs d'intentar reunir la major audiència, guanyar els màxims anunciants possibles i obtindre el més alt nivell de satisfacció per part dels telespectadors.

D'esta manera, en el nostre poder estarà el contractar i despedir els presentadors, actors, realitzadors, càmeres, comprar els estudis necessaris per a realitzar els programes, produir les pròpies emissions, telefilms, sèries, etc. També podràs modificar la graella de programació, gestionar l'administració i formar equips, organitzar la publicitat en la cadena i en cada un dels programes, i negociar els espots publicitaris a difondre en el teu canal.

La teua obligació serà decidir les emissions que seran passades en el teu canal, el seu format i horari, en funció dels sondejos d'opinió, per a convertir-te així en el rei de l'audiència. Per a això, caldrà tindre en compte a 30 comunitats diferents, que representen diferents target, amb els seus propis temes d'interés. Així mateix, podràs enquestar en tot moment a la gent del carrer o en les seues pròpies cases per a saber què és el que veuen en la televisió.

La ferramenta d'anàlisi es simple i completa, mentres que els 10 edificis 3D accessibles en la ciutat (magatzem audiovisual, agència de publicitat, banc…) li ofereixen el toc de varietat.

Finalment, s'inclouen 20 estances molt detallades (estudi de gravació, arxius, platós…), un kit de creació de programes innovador i simple, i estris de gestió intuïtius per al planning i la producció de programes.

TV Giant ha sigut desenvolupat per RTL Enterprises i es que ja es pot adquirir per 39,99€, incloent textos en castellà.

Tens tots els detall del joc en este enllaç:

http://www.nobilis.es/product_info.php?cPath=27&products_id=134

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele