martes, 12 de junio de 2007

SERIES - TARZAN

Tarzán va ser tot un èxit en 1970, quan TVE la va incloure en la seua graella de programació els seus 56 capítols. La sèrie va marcar a una generació de xiquets que van créixer preferint a Ron Ely que el Tarzán més clàssic de Johnny Weissmuller.

Hi ha la llegenda que encara no s'ha estrenat pel·lícula o sèrie que revisca fidelment la novel·la original de Edgar Rice Burroughs sobre Lord Greystoke.

Esta, la primera versió televisiva del personatge, no va ser l'excepció, i va presentar a Ron Ely com un Tarzán que podia manejar jeeps, jugar escacs, i enfilar igualment per lianes i troncs arboris.

També va ser un justicier que imposava les seues lleis en la jungla, lluitant contra les temibles tribus locals, caçadors blancs que invadien la jungla per a robar tresors, o el marfil dels elefants. Manuel Padilla Jr. va interpretar a Jai, un jove orfe de la jungla; Alan Caillou com Jason Flood, el tutor de Jai; i Rockne Tarkington com Rao, un veterinari. La sèrie va ser filmada a Brasil i Mèxic. Una curiositat, este Tarzán no tenia la seua companya "Jane"; però sí, a la ximpanzé "Chita" qui posava l'element humorístic a la sèrie.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele