martes, 12 de junio de 2007

TVE CANCEL·LA LA SERIE "COMO EL PERRO Y EL GATO"

TVE ha decidit cancel·lar la sèrie 'Como el perro y el gato', paralitzant el rodatge de la sèrie, segons informa el diari El País. La cadena pública emetrà previsiblement els dos episodis de la sèrie que ja estan gravats abans del seu adéu definitiu.

'Como el perro y el gato' es va estrenar dijous passat 24 de maig davant de 2.548.000 espectadors, el 14,2% de l'audiència. Amb tan sols una emissió, la pública va decidir traslladar l'emissió de la sèrie a la nit del dissabte. En la seua primera i única emissió en eixe dia de la setmana, la sèrie va baixar a un trist 9,5% amb 1.220.000 fidels.

La tornada d'Arturo Fernández a la televisió

'Como el perro y el gato' era la tornada d'Arturo Fernández a televisió després de 'La casa de los líos'. En la sèrie, Fray Pelayo i Luis Valdemar, interpretat este últim per Arturo Fernández, eren dos germans que feia més de 40 anys que no es veien i la sèrie Girava, com a punt inicial, a partir d'este retrobament. Finalment, i amb tan sols 4 episodis gravats i d'ells només, de moment, 2 emesos, TVE ha decidit cancel·lar la sèrie.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele