miércoles, 30 de mayo de 2007

PRESENTADORS - RAMON GARCIA

Ramón García, també conegut com Ramontxu, va nàixer a Bilbao (Biscaia) en 1961. Va començar la seua carrera en els mitjans en la ràdio, on es va presentar a un concurs de DJ's convocat per la Cadena SER de Biscaia. Després del concurs, va passar a treballar en Els 40 Principals i en Radio Euskadi.

El bot a la televisió el va donar en 1989 en la segona cadena d'Euskal Telebista (ETB2) amb el programa de parelles 'Tal para cual'. Però és l'any 1991 quan passa al panorama nacional de la mà de 'No te rías que es peor' en TVE. En 1996 comença a presentar les gales de Fi d'Any amb 'Empieza con la Primera' que va ser un gran èxit d'audiència. A més se'l coneix per haver-hi presentat el mític 'Qué apostamos?', junt amb Ana García Obregón, i el 'Gran Prix'. També va presentar 'Todo en familia' i 'El gran concurso del siglo' i ha sigut l'amfitrió de les Campanades de Nit de cap d'Any durant 11 anys.

Ramón García ha guanyat, entre altres, el TP de Oro per 'Tal para cual', dos TP d'Or per 'Qué apostamos?'. A més, en 2002 se li va atorgar l'Antena d'Or de Televisió i el TP d'Or per la seua trajectòria.

En 2004 passa a formar part de la nova cadena Punto Radio on presenta des de setembre del 2006 "La tarde de Ramón García", que s'emet de 16:00h a 19:00h.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele