jueves, 17 de mayo de 2007

EL DVD-I APLEGA A ESPANYA





Arriba a Espanya un nou format d'entreteniment que ve a revolucionar l'oci de tots els membres de la família per que si alguna cosa caracteritza a esta nova diversió, que aterra a Espanya de la mà de Nóbilis Ibèrica, és la seua gran facilitat d'ús.

Però segur que a l'escoltar "DVD-I" moltes preguntes s'amuntonen en la teua ment. Gràcies a la informació remesa a la premsa des de Nobilis, empresa encarregada de distribuir en el tot territori nacional este nou format de diversió per a tota la família, podrem conéixer en profunditat que és i que ens oferix el DVD-I Benvingut al futur...


Què és el DVD-I ?

El DVD-I és un producte desenvolupat en el format DVD i llegible en qualsevol reproductor estàndard de DVD. Gràcies al DVD-I pots interactuar activament en el videojoc amb el comandament a distància, decidint el desenvolupament del mateix: Eres tu qui decidix el que passarà, tot depén de les teues decisions!

Ja no serà necessari tindre un ordinador o una consola per a poder jugar, divertir-te, aprendre…

Com funciona el DVD-I ?

Gràcies al comandament a distància del teu reproductor de dvd pots interactuar amb el DVD-I. Còmodament des de la teua sofà podrà planejar l'aventura que es desenvolupa en la pantalla, resoldre els enigmes, decidir les accions dels protagonistes, aprendre un idioma, calcular el teu coeficient intel·lectual, tirar una partida de pòquer… tan fàcil com manejar el comandament a distància!

Una altra particularitat del DVD-I és que per a usar-lo no es necessita cap coneixement tècnic; instal·lar un DVD-I és tan fàcil com ficar-lo en el reproductor… sense instal·lacions, sense problemes de compatibilitat, ni virus…

- Només amb l'ajuda del comandament a distància, i des de la teua sofà.

- L'única cosa necessaria per a començar a jugar és un reproductor de DVD. No cal cap element addicional.

- Hi ha jocs per a tots els gustos i edats: “Educatius”, per a aprendre un idioma, “Jocs” per a jugar una aventura gràfica, o “Entreteniment”, si el que t'abellix és una partida de pòquer o entrenar la teua memòria amb jocs per a millorar el teu coeficient intel·lectual.

- Pots jugar tu només o compartir esta experiència amb altres…o competir contra ells!

En definitiva entreteniment pur i dur per a qualsevol moment i per a totes les edats. Estarà molt prompte a la venda.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele