martes, 22 de mayo de 2007

LES NOVES SERIES DE ANTENA 3 GRATIS EN INTERNET

Antena 3 oferirà en Internet i de forma gratuïta el contingut íntegre de les seues noves produccions de ficció. És la primera vegada que al nostre país una televisió decidix utilitzar esta nova via per a oferir els seus productes i, a partir d'ara, els espectadors comptaran amb un nou canal d'accés lliure a les sèries de la cadena després de la seua emissió televisiva.

Les grans cadenes de televisió nord-americana porten fent-ho des d'esta temporada i el seu ús s'ha estés de forma notable. En Estats Units, l'experiència ha demostrat que esta forma d'emetre les sèries no resta audiència audiència a les primeres emissions de les sèries. Sí que ha afectat, en canvi, a les reposicions, que han perdut seguiment des que s'oferixen els capítols a través de la xarxa.

'Círculo rojo' i 'El Internado', les primeres

Amb esta nova aposta de la cadena, els usuaris d'Internet podran seguir els capítols complets de la nova sèrie 'Círculo rojo' i també de 'El Internado', la nova producció d'Antena 3 l'estrena de la qual tindrà lloc dijous que ve 24 de maig en prime estafe, durant els dies següents a la seua emissió en televisió.

Esta nova aposta de la cadena està emmarcada dins de la seua estratègia per a potenciar els seus continguts audiovisuals en Internet. Es tracta d'una iniciativa que pretén autofinançar-se per mitjà de la inserció d'espots publicitaris a l'inici de cada visionat, permetent a l'usuari comptar amb una interessant oferta gratuïta des de la Xarxa.

Els episodis estaran disponibles en els respectius websites d'estes sèries i se n'aniran publicant una vegada finalitzada la seua emissió en televisió. A partir d'eixe moment, els espectadors que ho desitgen podran optar per veure, revisitar a la seua elecció els moments més interessants o recuperar aquelles escenes que puguen ser claus en la trama. En qualsevol dels casos, els seguidors disposaran de 24 hores al dia, els 7 dies de la setmana, per a poder veure els episodis, una possibilitat que pot ser molt interessant per a tots aquells que s'hagen perdut part o la totalitat d'alguna de les entregues.

En els mencionats webs, a més dels episodis i com ja és habitual dins de l'oferta d'Antena 3 en la xarxa, els seguidors trobaran també una selecció dels millors moments de les sèries en vídeo, junt amb una informació àmplia i detallada de la producció, els protagonistes i la històries que es narren des de 'Círculo rojo' i 'El internado'.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele