martes, 8 de mayo de 2007

ANTENA 3 COMENÇA A GRAVAR LA NOVA SERIE D'INFERMERES

Antena 3 comença esta setmana les gravacions del seu nou serial diari, 'Enfermeras'. A pesar de tindre tots els decorats llestos, no és fins hui quan la productora Europroducciones ha començat a gravar la sèrie, que arribarà a Antena 3 en les sobretaules, tot i que encara falte per a la seua estrena.

Encara està també sense lligar el títol d'esta producció, i és que encara que ens referim ella com 'Enfermeras' el més probable és que finalment siga presentada davall un altre títol.

La nova sèrie serà emesa de dilluns a divendres en un horari encara sense determinar, encara que queda clar que serà en la franja de vesprada. 'Enfermeras' se centrarà en la vida personal i professional d'un grup d'infermeres.

La sèrie comptarà amb un repartiment coral. La majoria dels actors i actrius que prendran part en esta producció seran més aïna poc coneguts. Rostres nous que esperen tindre la seua gran oportunitat en esta producció diària. No obstant això, el repartiment estarà encapçalament per dos cares molt populars: Marià Albereda ('Aquí no hay quién viva') i Pilar Punzano ('El comisario').

Amb esta producció, Antena 3 tornarà a ficar-se en l'àmbit sanitari, darrere d'abandonar-lo en 1996. En aquell llavors la cadena va apostar per un nou producte que finalment no va comptar amb el suport majoritari de l'audiència ('Hospital'). Un any abans, la cadena va provar sort amb 'Chicago Hope', una aposta que va intentar competir sense èxit contra 'Urgencias'.

Europroducciones compta amb un excel·lent currículum en el que a serials de producció pròpia es referix. 'Obsesión', 'Luna negra', 'La verdad de Laura' i 'El secreto' són una mostra d'això. Tots ells van comptar amb el suport de l'audiència en la franja de vesprada de TVE1.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele