miércoles, 2 de mayo de 2007

DIMARTS NIT EN CUATRO: "CUENTA ATRAS"

Cuatro ha decidit finalment col·locar l'estrena de 'Cuenta atrás' en la nit dels dimarts, després del capítol d'estrena de 'House'. L'anunci de la cadena es produïx un dia després de conéixer la decisió d'Antena 3 de col·locar 'Círculo rojo' en el prime estafe dels dilluns. La sèrie de Dani Martín lluitarà contra 'Los Serrano' y 'Cambio radical'.

Cuatro modifica la seua estratègia inicial i decidix estrenar la seua nova aposta de ficció en segon prime estafe. La cadena de Sogecable ha decidit programar 'Cuenta atrás' dimarts que ve, 8 de maig, a partir de les 23:00 hores. La sèrie comptarà amb el suport potencial dels seguidors del Dr. House.

La sèrie conta la vida dels agents d'una unitat de la Policia Judicial encarregada de resoldre casos d'especial gravetat en un temps límit. L'elenc actoral està encapçalament per Dani Martín, Bárbara Lennie, Alex González, Teresa Hurtado de Ory y José Ángel Egido.

La nova producció de Globomedia va començar el seu rodatge el passat 15 de gener. Els capítols, que seran autoconclusius, arrancaran amb una escena de gran impacte en què s'observarà a algú en perill imminent. Llavors –Uns dies, hores o minuts abans de la primera escena- la unitat policial d'elit encapçalada per l'agent Cors (Dani Martín) començarà el seu treball d'investigació, amb la urgència de tindre un temps límit per a resoldre el misteri.

Quan finalitze el conta arrere es tornarà a l'escena inicial i es produirà el desenllaç. Entre mitges, una gran tensió narrativa i un ritme trepidant, que es traduirà en la gravació de fins a 45 seqüències en els a penes 50 minuts de duració del capítol.

Amb la premissa del conta arrere, els autors de la sèrie –Manuel Valdivia, Chus Vallejo y Pablo Barrera- han ideat un drama policial de gran intensitat i dinamisme, amb una estètica contemporània i una gran quantitat d'exteriors, en línia amb algunes de les produccions policials de més èxit del moment, com 'Sin rastro', 'CSI', '24', 'Cold Case', 'Criminal Minds', 'Numbers' y 'The Closer'. Entre altres sèries, els creadors de 'Cuenta atrás' són responsables d'altres produccions de gran èxit com 'Policías' y 'Compañeros'.

En cada capítol de 'Cuenta atrás' els agents hauran de resoldre un cas, tots ells amb una gran càrrega dramàtica, des del segrest d'uns escolars per un exprofessor fins a l'amenaça que pesa sobre una dona testimoni d'un assassinat o la busca d'un violador reincident per a evitar que torne a actuar.

El desenvolupament de la trama permetrà a més albirar les relacions personals entre els membres de la unitat policial, amb el triangle format per Corso (Dani Martín), cap de la unitat al seu pesar; Leo (Bárbara Lennie), una jove rebel i impulsiva; i Mario (Alex González), gran amic de Corso, molt ordenat i metòdic. Corso y Leo van tindre fa anys una relació sentimental. L'equip policial el completen Molina, el caiman (José Angel Egido), i Rocío, la negociadora del grup (Teresa Hurtado d'Ory).

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele