viernes, 11 de mayo de 2007

CAROLINA FERRE CONTRATADA PER TVE PER A EUROVISION

Carolina Ferre ha tancat el seu fitxatge per TVE per a conduir els especials del Festival d'Eurovisió segons han confirmat fonts oficials de TVE.

La presentadora alacantina, que des d'este passat dilluns conduïx el nou programa "Sessió hipnótica" en la televisió valenciana Canal 9, i des de fa uns mesos el batega xou "Envasat al 8" en l'emissora local barcelonina 8TV, substituïx en esta labor a Paula Vázquez, de baixa després de ser operada de la vesícula.

Encara que TVE havia anunciat que seria Ainhoa Arbizu ("OT", "La noche desesperada") l'encarregada de presentar estos espais, finalment s'ha decantat per un rostre, tal vegada, més conegut per al gran públic. Després del seu pas per Telecinco y laSexta, Vaig ferrar realitza així el seu primer treball per a la cadena pública.

El públic decidix

Un any més, serà l'audiència dels 42 països participants la que trie, amb els seus vots telefònics, qui és el guanyador d'esta nova edició del Festival de Eurovisión.

Els espectadors espanyols hauran de marcar el número de telèfon 905 44 71 més dos números finals que seran els que corresponguen a la posició en què actua cada país, o enviar un SMS al 5152 amb el missatge CANCION acompanyat pels dos números que corresponguen a la posició en què actua cada país.

A la recerca d'un buit en la gran final

A més dels nostres representants, tenen assegurada ja la seua plaça en la final del dissabte: Alemanya, França i Regne Unit (membres destacats de la UER igual que Espanya), i els deu millors classificats de la passada edició, celebrada a Atenes: Finlàndia, Rússia, Bòsnia-Hercegovina, Romania, Suècia, Lituània, Ucraïna, Armènia, Grècia i Irlanda.

La capital de Finlàndia, Hèlsinki, acull enguany la 52a edició del Festival de la Canción de Eurovisión, després de proclamar-se vencedor el passat any a Atenes el grup Lordi amb la cançó “Hardrock hallelujah”.

Jaana Pelkonen i Mikko Lepilammpi, conegudes estreles de la televisió finlandesa, seran els encarregats de presentar la semifinal i la final d'esta nova edició del Festival de Eurovisión.

Programació especial en el dia de la gran final

La Primera de TVE emetrà des de les 18:00 hores del dissabte un programa especial, previ a la final de Festival, presentat per Carolina Ferre.

Amb el títol de "Eurovisión 2007: Destino Helsinki", traslladarà l'ambient d'Hèlsinki, mirarà els nostres majors rivals, repassarà com ha sigut la selecció de D’Nash i les seues millors actuacions en “Misión Eurovisión” i proposarà als telespectadors un concurs en què hauran d'aventurar el resultat del representant espanyol.

No faltaran a la cita artistes com Juan Luis Guerra, David Civera, Karina o Rosario Mohedano i la presència dels companys finalistes de de Nash en “Misión Eurovisión” per a donar-los el seu suport des d'Espanya: Mire-la, Natzaret, Yanira Figueroa i Merche Llobera.

El programa oferirà, a més, connexions en directe amb D’Nash per a conéixer les seues últimes sensacions abans d'eixir a l'escenari i també amb unes quantes ciutats espanyoles, des d'on els seus seguidors viuran la festa de Eurovisión.

A continuació, des de les 21.00 hores en La Primera, Beatriz Pécker serà, un any més, l'encarregada de comentar la final de Eurovisión, i Carolina Ferre serà qui represente als telespectadors de TVE a l'hora de donar els vots des de Torrespaña.

I després, continuarà “Eurovisión 2007: destino Helsinki”, per a analitzar el certamen i, si hi ha sort, per a celebrar l'èxit dels representants espanyols. En l'Estudi estaran Teté Delgado, David Civera, Mikel Herzog, José María Iñigo, Mariano Mariano i Gisela.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele