miércoles, 30 de mayo de 2007

RAMON GARCIA PRESENTARA "EL QUINTO GRADO"

Antena 3 es prepara per al llançament d'una nova aposta d'entreteniment. La cadena ja té quasi llest per a la seua emissió el programa 'El quinto grado'.

'El quinto grado' és l'adaptació del concurs de FOX, l'èxit del qual ha agarrat per sorpresa als responsables del canal. El programa, una creació de Mark Burnett ('Survivor', 'The Apprentice'), es va estrenar després d'una gala de 'American Idol' aconseguint en el seu debut 26,6 milions d'espectadors, convertint-se en la millor estrena d'un programa de tv en aquell país en els últims huit anys.

No obstant això, l'arrossegament de 'American Idol' no és l'únic factor del seu èxit, ja que el concurs ha continuat liderant en totes les seues successives emissions, imposant-se inclús a la serie 'Ugly Betty' en ABC.

En la seua versió original el programa està presentat pel còmic i actor Jeff Foxworthy, mentres que en Antena 3 el programa comptarà amb el Ramón García. El presentador, que actualment conduïx les vesprades de Punto Radio, aterrarà en la cadena en breu, ja que l'estrena de 'El quinto grado' es preveu imminent, el més probable a mitjan juny.

Una interessant dinàmica

'El quinto grado' és un game xou que proposa als concursants aconseguir un sucós premi. Per a això, tan sols han de respondre una desena de preguntes classificades per matèries de primer a quint grau. És a dir, preguntes que xiquets de 6 a 10 anys sabrien respondre.

Per a això, el concursant compta amb l'ajuda de "la classe" de cinc xiquets. Triant a un d'ells, disposa de tres comodins: un que li permet copiar la resposta de l'escolar, un altre que li dóna l'opció de mirar la seua resposta (i després decidir si la vol o no) i un últim que li salva si s'equivoca i el seu company de pupitre respon correctament.

La senzillesa de les seues preguntes és, sens dubte, un dels factors de l'èxit d'este espai. La cuidada presentació en un gran plató que recrea una escola o els xiquets de "la classe" són altres dels punts clau de l'encert d'este format.

"Sabíem que seria divertit de veure, cada dia la gent demostra fins a quin punt han oblidat els seus estudis primaris. Quan afiges un grup de xiquets de 10 anys, el resultat és un programa divertit i televisió familiar", ha declarat el seu creador.

El format ja s'ha venut a mig món

L'èxit de 'Llaure you smarter than a 5th grader?' ha traspassat ja fronteres. Global TV a Canadà i Dubai TV ja emeten els programes originals.

A més, FOX ha venut els drets d'emissió a uns quants països, entre ells Alemanya (ProSieben), França (Endemol), Austràlia (Network 10), Escandinàvia (Viasat), Bèlgica (SBS), Brasil (SBT), Filipines (Solar) i en breu a Espanya, de la mà d'Antena 3.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele