miércoles, 30 de mayo de 2007

POCHOLO TORNA ESTE ESTIU A LA SEXTA

José María Martínez Bordiú, més conegut com Pocholo, torna este estiu a laSexta amb la segona temporada del docushow que ell mateix protagonitza, informa la cadena en una nota.

En esta ocasió, Pocholo (“Hotel Glam”) estarà acompanyat per la Miss Playboy Arancha Bonet (“La granja de los famosos”), amb qui recorrerà Espanya en una autocaravana.

La seua nova aventura televisiva, que rep el nom de “Pocholo 07 (sin domicilio fijo)”, començarà a Eivissa -el seu conegut habitual lloc de residència- en un viatge que realitzaran sense diners, targetes ni telèfon mòbil.

Produït per Globomedia, la nova entrega d'este docushow recorda al format nord-americà “The Road Trip”, protagonitzat per les famoses Paris Hilton i Nicole Richie en l'estiu de 2004 per a la Fox.

Tercer programa més vist de l'estiu passat en laSexta

En la seua primera temporada, "Pocholo Eivissa 06" es va convertir el passat estiu en el tercer programa més vist de la Sexta, amb una audiència mitjana de 236.000 espectadors i el 2.1% de quota de pantalla, només superat per "Los Irrepetibles" (252.000 i 2.2%) i "El Club de Flo" (374.000 i i 3.1%).

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele