martes, 1 de mayo de 2007

INTERNAUTES "SUPERVIVENTS"... A TELECINCO

A partir del dijous 3 de maig, Telecinco llançarà www.tueressuperviviente.com, nova iniciativa on line que oferirà a tots els internautes la possibilitat d'emular d'hauran d' una fitxa virtual als 12 participants de “Supervivents: perduts a Hondures”.

Després de l'èxit de pàgines com www.nosabeslaqueseavecina.com, punts virtuals per als seguidors dels sèrie “Yo soy Bea” i “La que se avecina”, Telecinco torna a aprofitar la sinergia entre televisió i Internet per a fer coparticipant a l'audiència dels principals continguts este concurs.

Cada expedicionari virtual tindrà el seu propi “carnet oficial de supervivent”

Tots els interessats a participar en l'aventura virtual de Telecinco hauran de formalitzar un simple : darrere d'ingressar en la web www.tueressuperviviente.Com, hauran d' una fitxa oficial de supervivent per a iniciar la seua participació. Este document identificatiu consta dels apartats següents:

- Dades personals de l'usuari.

- “Nick” pel que serà identificat per la resta d'internautes.

- Icona que millor represente a l'aspirant.

- Breu definició dels seues aptituds.

- Raons pels quals ha d'alçar-se fins al mes alt del rànquing final.

Els desafiaments virtuals emularen als que realitzen els concursants de “Supervivientes"

L'aventura arrancarà dijous 3 de maig, una vegada finalitzada la gala del programa. A partir d'eixe moment, és posarà en marxa el primer desafiament setmanal, que estarà inspirat en els que hauran de superar els habitants de Cayo Paloma.

Cada usuari disposarà de tres oportunitats per a superar el desafiament. De no aconseguir el seu objectiu, podrà obtindre altres tres “vides” responent a una pregunta relacionada amb allò que s'ha succeït en el programa immediatament anterior de “Supervivientes: perdidos en Honduras”. No obstant això, si no responguera correctament a esta qüestió, serà sotmés a una nova pregunta de caràcter mes general sobre l'actualitat en terreny centreamericà.

L'execució dels determinarà els posicions en la classificació oficial de l'aventura virtual

Cada desafiament setmanal superdrec reportarà a l'usuari una quantitat determinada de punts la suma de la qual anirà configurant el rànquing oficial de la pàgina, actualitzat en temps .

A mes dels punts obtinguts la correcta execució de l'on line setmanal, l'aventurer virtual podrà aconseguir punts extra a través dels modalitats següents:

- Animant als seus amics i familiars a què s'unisquen a l'aventura de www.tueressuperviviente.com.

- Votant al seu concursant favorit en Cayo Paloma: si la seua elecció coincidix amb el participant mes votat per la resta de jugadors, sumarà punts extra.

- Votant per a salvar a un dels dos participants nominats: si la seua a posta és correspon amb el veredicte de l'audiència, obtindrà una nova quantitat de punts.

- Votant per a triar el líder setmanal a Hondures: si encerta la identitat del concursant que és proclamarà vencedor de la “ del líder”, un increment en la seua puntuació.

Una ruta maia, final per al supervivent 12+1

Quan finalitze l'aventura de “Supervivientes: perdidos en Honduras”, el concursant on line que lidere el rànquing de punts és convertirà oficialment en el supervivent 12+1. Esta distinció serà premiada amb una ruta maia que inclourà una visita al país centreamericà en què actualment s'està desenvolupant el concurs de Telecinco.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele