jueves, 17 de mayo de 2007

NOVETATS A ANTENA NEOX I ANTENA NOVA

Antena.Neox i Antena.Nova, els dos canals digitals d'Antena 3, reforcen la seua oferta de programació amb nous continguts de producció pròpia i aliena, informa la cadena en una nota.

Segons la mateixa, “ambdós canals mantenen una renovació constant que ara potencien amb set estrenes i la millora de la resta de la seua oferta, que comptarà amb cine taquiller en prime estafe, programes d'entreteniment i sèries d'èxit”.

Antena 3 assegura en el seu dossier que “és la cadena amb major volum de producció pròpia en TDT i emet ja 21 programes creats expressament per als seus canals digitals”.

Incorpora "Los Simpson"

Antena.Neox, dirigida al públic juvenil, emet en horari de vesprada les sèries "Lizzie", "Rebelde", "Art attack" y "Hotel dulce hotel". Continua a les 20:00 hores amb "Shin Chan" i, com a novetat, oferirà des d'este dilluns capítols de "Los Simpson", de 21:30h a 22:30 hores.

Pel·lícules taquilleres en prime estafe

Antena.Neox remodela el seu prime estafe i emetrà en horari de màxima audiència pel·lícules taquilleres del catàleg d'Antena 3. Així, de dilluns a divendres, els espectadors podran veure títols com “Gladiator” o “La Pasión de Cristo”.

Els diumenges, s'estrena la segona temporada de “La noche Sundance”, un espai alternatiu dedicat al cine independent. El seu catàleg inclou títols com “Fraude”, d'Orson Welles; “Cuento de Invierno”, de Eric Rohmer; o “Cronos”, de Guillermo del Toro, entre altres.

L'oferta de la cadena en prime estafe es completarà amb l'emissió de la sèrie animada “Shin Chan”, “l'espai més vist de tots quant s'emeten els canals de TDT”, segons Antena 3.

Nous programes

Antena.Neox àmplia també la seua oferta en la resta de franges amb l'estrena de quatre programes -tres de producció pròpia i un de ficció aliena- i la nova temporada del seu programes “Interneox”.

Entre els programes de producció pròpia que estrena este cap de setmana el canal i que remodelen la franja de Migdia, un està dedicat al món del motor (“Xenon”), un altre als viatges (“Ven de viaje”) i un altre al regne animal (“Como el perro y el gato”).

La franja matinal de la cadena també es veurà reforçada en esta nova etapa amb l'estrena d'una de les sèries d'animació “Thomas y sus amigos”, especialment dissenyada per a un públic preescolar.

Per la seua banda, l'access de Sobretaula comptarà amb un bloc de programació que inclou, entre altres espais, l'emissió del batega xou “Buenafuente” i el culebron juvenil “Rebelde”.

"Desenrédate" i "El Zorro", en Antena.Nova

Antena.Nova també renova els seus continguts en esta nova etapa. El canal de TDT d'Antena 3, concebut com una revista d'oci i estil de vida, estrena este dissabte “Desenrédate", un programa de producció pròpia que pretén acostar al públic les noves tecnologies i fer-les més fàcils i comprensibles per a tots.

A més, incorpora a la seua graella de programació la sèrie “El Zorro” que actualment Antena 3 emet en sobretaula. L'oferta d'Antena.Nova es completarà amb ficcions com “Mis adorables vecinos”, “Manolito gafotas”, “Policías”…

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele