miércoles, 9 de mayo de 2007

PRESENTADORS - LUIS LARRODERA

Luis Carlos Larrodera Sanz naix a Saragossa en 1973. Amb només 16 anys comença a fer els seus temptejos en ràdio en una xicoteta emissora saragossana. Allí va passar 10 anys treballant en programes de qualsevol tipus (concursos, musicals, esportius...) però especialment en un de cine anomenat "El juego de Hollywood", que ell va dirigir i va presentar durant una miqueta més de cinc anys.

El seu primer contacte amb la televisió va ser en 1996 en l'emissora local Zara Visión, amb el programa "Sesión Continua". En 1999 debuta en un magacín de nit en directe, "Bienvenidos al Infierno", on Luis era el presentador i director. L'any 2000, s'incorpora a la plantilla d'Antena Aragó, on durant dos temporades, amb més de 240 programes en directe presenta "Que viene el lobo" que es convertix en un programa referent en la història de la televisió aragonesa.

Al desembre del 2000, es convertix en speaker de les vetlades de boxa en Canal+. Des del seu debut a Sòria aquell mes, ha participat en tots els combats televisats des del nostre país per la televisió de pagament, i inclús en altres organitzats per Eurosport, Localia o Via Digital.

En 2003, presenta també l'espai d'entrevistes electorals amb motiu de les eleccions municipals del passat mes de maig. També és l'encarregat de la presentació de la Gala del Zaragocismo, organitzada pel Real Saragossa, S.A.D. i TVE Aragó.

Fins a juliol del 2004 va presentar el concurs "Un, dos, tres... a leer esta vez" en TVE. També va presentar alguna gala per a la cadena pública com "Telefood España 2004", un especial de FAO. En la temporada 2005/06, fitxa per Quatre per a presentar el concurs "Alta tensión" i el reality xou "El traidor".

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele