miércoles, 16 de mayo de 2007

PRESENTADORS - JUAN Y MEDIO

Llicenciat en Dret, va començar en el món de l'espectacle com a representant de grups musicals i d'artistes diversos. Les seues primeres aparicions davant de la càmera corresponen a les seues aparicions en el programa "Inocente, inocente", en 1993, quan s'emetia en Telemadrid. També va participar en altres espais, com "Vaya nochecita", "Aquí no hay quien duerma", "Fiebre del domingo noche", "Más Madera", "Videos, videos", "Tu gran día" i "Un siglo de canciones", entre altres.

És un dels presentadors més populars de Canal Sud, on els seus programes són uns dels més vistos. En esta cadena presentava el magacín "Punto y Medio", fins a la seua incorporació a Antena 3 al setembre del 2006. No obstant això, sí que manté en emissió el segon dels programes que conduïa en Canal Sud, "Menuda noche".

En Antena 3, va ser l'encarregat de presentar la nova versió del concurs "El Precio Justo", que va ser anul·lat pels seus baixos registres d'audiència.

Actualment presenta en Antena 3 el concurs "1 contra 100 " i des del 5 de maig, "Paranoia semanal". En Canal Sud conduïx el xou "Menuda noche".

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele