jueves, 3 de mayo de 2007

ANTENA 3 ESTRENA DISSABTE "PARANOIA SEMANAL"

Antena 3 estrena el nou programa "Paranoia semanal" el dissabte 5 de maig, encara que el programa s'emetrà finalment després de la pel·lícula de "Cinematrix" i no a les 22.00 hores com s'havia pensat inicialment.

Es tracta d'un nou programa de debat i espectacle presentat per Juan y Medio ("1 contra cien"), en clau d'humor satíric que abordarà cada setmana tres o quatre temes d'actualitat amb distints i nous col·laboradors segons l'assumpte a tractar.

En este sentit, un dels fitxatges estrela de “Paranoia semanal” podria ser Risto Mejide, el polèmic jurat de “Operación Triunfo” i un dels personatges mediàtics de la temporada, el còmic Xavier Deltell i el "triunfito" de l'última edició Guillermo Martín, entre molts altres.

Produït per Gestmusic, el nou programa substituirà a la pel·lícula segona que oferia Antena 3 en la nit dels dissabtes. D'esta manera, competirà íntegrament cada dissabte amb la segona part del sòlid “Dolce Vita” de Telecinco, habitual líder de la seua franja.

Polèmics temes d'actualitat

En cada emissió, d'unes dos hores de duració, “Paranoia semanal” seleccionarà diversos temes que hagen sigut notícia l'última setmana per a exposar-los i debatre sobre ells en directe, sempre amb humor encara que sense deixar de tractar-los amb rigor.

En l'estudi -que serà un teatre- s'introduiran els temes per mitjà de vídeos, gags, cançons paròdiques i gran quantitat d'imatges, tractades també amb humor i ironia.

A més de tot això, “Paranoia semanal” comptarà amb un equip de cantants que posarà en peu cada setmana una sèrie de cançons satíriques relatives a cada un dels temes que es posen en la palestra.

El públic de l'estudi participa en el debat

El públic que cada setmana visite l'estudi del programa estarà seleccionat per a constituir una mostra representativa dels espanyols i podran interactuar amb els tertulians que, al seu torn, debatran amb vehemència l'assumpte en l'escenari.

En definitiva, es pretén que siga un públic participatiu i un poc “extralimitit”, que opinarà junt amb els tertulians o en contra d'ells. Per la seua banda, els telespectadors podran opinar a través d'Internet, correu electrònic, SMS, telèfon, etc…

“Paranoia semanal” serà un format obert amb diferents ingredients que podrien recordar a reeixits programes com el “Moros y cristianos” de Javier Sardá y Jordi González, el “Rifi rafe” de Antxón Urrusolo, el “Queremos saber” de Mercedes Milá o “La parodia nacional” de Constantino Romero, entre altres.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele