jueves, 3 de mayo de 2007

JAVIER SARDÀ TORNA DIUMENGE AMB "DUTIFRI"

El nou programa de viatges que presentarà Javier Sardá en Telecinco, “Dutifri”, s'emetrà els diumenges a les 21.30 hores, abans de la sèrie "La que se avecina", segons avança ja la cadena en les seues promocions. Està previst que el programa s'estrene el pròxim 6 de maig.

Sarda va explicar en l'última roda de premsa celebrada a Barcelona que ja hi ha gravats deu programes en què viatjarà amb diferents rostres populars a destins com a Nova York, Dubai, El Vaticà, Filipines, Japó o Brasil. “Donaré la volta al món deu vegades i mitja”, ha dit el periodista, qui fa este programa perquè no volia tornar a un plató.

"Estos de Telecinco són molt llestos" -ha bromejat el presentador-,"quan els vaig dir que no volia tornar a treballar en un plató em van dir que me n'anara per ahí a pegar voltes". Quant al seu imminent tornada a televisió després de dos anys, Sarda s'ha confessat "emocionat, tot i que encara amb el jet lag a límit".

"Ja no vull anar a Cuba"

El periodista Xavier Sardà va considerar irònicament que el Govern cubà li concedix la seua "màxima distinció" al no deixar-lo entrar en el país per a gravar el capítol sobre Cuba del programa de viatges 'Dutifrí', que Telecinco estrenarà la primera setmana de maig en horari de màxima audiència.

Sardà va afirmar que l'ambaixada cubana a Espanya no li negat viatjar al país però tampoc li ha donat llum verd, per la qual cosa no podrà entrar en el país en qualsevol cas.

Així ho va dir després que la pròpia ambaixada assegurara este dilluns a Europa Press que no se li ha denegat el visat. "No m'han negat l'entrada, però no m'han donat el visat", va replicar hui el periodista en roda de premsa per a explicar els tràmits.

Va assegurar que ja van fer saber a l'ambaixada la seua petició el 10 de novembre, i que hui encara no tenen resposta, pel que s'han vist obligats a suspendre el viatge.

Sardà va explicar que el conseller de premsa de l'ambaixada, Rubén García, va dir a l'equip del programa el 13 de març que encara no sabia res sobre els visats, però que esperava que El Govern cubà tinguera en compte el seu informe negatiu.

Segons el periodista, García va dir a l'equip eixe dia per telèfon: "No crec que el senyor Sardà ni vostés meresquen anar a Cuba a fer este rodatge. El senyor Sardà, en el seu programa 'Crónicas Marcianas', va criticar en diverses ocasions al nostre president, al nostre país i als cubans'".

El periodista va admetre haver criticat a Fidel Castro i al Govern "quant a Estat", "però no als cubans; són molts". I va reiterar que en el país hi ha "una dictadura total i absoluta".

A més, va recordar també haver cridat "fill de mala mare" en 'Crónicas Marcianas' a l'actual president nord-americà, a pesar de la qual cosa ha pogut entrar als Estats Units. "Se'm va escapar", va dir sobre aquell insult a George Bush.

El programa a Cuba tindria el cantautor Joan Manuel Serrat i al ministre de Cultura cubà, Abel Prieto, a més d'espanyols que treballen en l'illa, els noms del qual Sardà no va voler revelar.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele